Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ban za FB od kamera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie da się zablokować HS'a. Skorzystaj z botów, które są niewykrywalne, tzw. inteligentne cheaty. Znam aktualnie dwa:

[DL] HardFish v0.1 [by daronian & kris006] - Download - MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online

[DL] FishGood 0.1 na wszystkie serwery metin2 [ By Corfan ] - Download - MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online

(musisz zrobić wszystko tak jak opisane, inaczej nie będą działać!)

Opublikowano

A możesz powiedzieć ile czasu łowiłeś ? Czy to był ten fishbot wgrany w najnowszego kamermoda czy osobny v1.2 ?

Opublikowano

A możesz powiedzieć ile czasu łowiłeś ? Czy to był ten fishbot wgrany w najnowszego kamermoda czy osobny v1.2 ?

Fisz bot kamera słynie z tego, że po 1-2 dniach ban. Radzę sprawdzić jak będzie na innych.

Opublikowano

Fisz bot kamera słynie z tego, że po 1-2 dniach ban. Radzę sprawdzić jak będzie na innych.

Trzeba wiedzieć jak używać , jak się łowi cały dzień to się nie dziwie , ja łowie na tym wbudowanym w najnowszego moda już przez tydzień bez bana. Trzeba mieć tylko kilka postaci 30lvl i zmieniać co 3-4h.

PS. Także wykrywacz gm działa znakomicie , przetestowałem na solarze jak gm się ledwo pojawił boty się wyłączyły , zalogowałem się i patrzałem jak banuje tych ''nieykrywalnych'' :>

Opublikowano

na każdym jest tak samo, to zależy od szczęścia...

nowe konto, KaMeR1337 nie działa

Opublikowano

www.metin2mod.tk zakladka metin2mod pl , masz fb wgranego w kamermoda , nie łów za długo bo będzie ban :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...