Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam hosta

THEMinePL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

----------=====++++=====----------

Typ serwera: Real Life

Witam.Mam na imię Damian i mieszkam w warszawie.Interesuje się sportem,a najbardziej siatkówką i piłką nożną.W wolnym czasie lubię powędkować oraz pograć na komputerze.Wpadłem na pomysł by zrobić serwer by zrobić coś typu Real Life.Jak sama nazwa wskazuje to Realne życie.Do tego potrzeba napewno sporo czasu i wolałbym zrobić serwer właśnie tego typu, ale na zasadzie średniowiecza.Jak to w średniowieczu bywało odbywały się rózno rodne wojny,mniejsze bitwy więc czemu by nie?

Każdy z administratorów (Ich ilość zależy od ilości slotów jak dostane serwer) będzie posiadał własny zamek oraz tylko On będzie mógł założyć gildie aby miasta różniły się i żeby ludzie z danego królestwa nie mogli się zabijać ponieważ to nie będzie miało wtedy sensu.Tak jak na każdym serwerze Król danej ziemi będzie mógł organizować eventy żeby gracze też mieli troche zabawy.Częste eventy oraz różnorodne rangi i w zasadzie typ serwera powinien przyciągnąć sporą ilość graczy.Ja osobiście jeszcze na taki serwer nie trafiłem i dlatego chciałbym załozyć owy serwer.

Co oferuję:

- Dobry kontakt

- Zaangażowanie do tego co robie

- Znajomość języka polskiego

- Nie zrezygnowanie po tygodniu

- Rangę na serwerze

- 100% zysków ze sklepu sms (Ja nie chcę ani grosza)

- Wiek 14+

Czego oczekuję:

- Dobrego Kontaktu

- Nie zrezygnowania po tygodniu

- Dobrej maszyny, ewentualnie Hostingu

- Strony www aby istanił automatyczny sklep SMS

Kontakt:

GG- 45863229

Skype- THEMinePL

Proszę administracje działu minecraft o nie odsyłanie mnie do dzialu szukam hosta/zahostuje ponieważ tam nikt nie zagląda więc pisze tu ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...