Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

JAK ODZYSKAC PLIKI SYSTEM SFORMATOWANY

MilionyDecybeli

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HEJ

Jest powazna sprawa.
mialem cenne pliki na dysku
system padl poprostu, mialem 3 tryby do wyboru, przy kadym sie laptop resetowal.
niestety jadna z osob w domu zrobila mi reinstal systemu - poszly wszystkie dane
windows ten sam zostal wgrany..

CZY JEST MOZLIWOSC ODZYSKANIA PLIKI !?

DAM LIKE PROSZE O ODPOWIEDZ !.

Jeżeli ci pomogłem kliknij : "LUBIĘ TO". Jeżeli uważasz że temat jest rozwiązany kliknij : "Oznacz jako rozwiązany".

Opublikowano

Jeśli wszystkie partycje zostały sformatowane to się ratuj programami odzyskującymi dane .

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

PARTYCJA BYLA I JEST JEDNA ;C windows vista;/
mozesz dac jakis program i co i jak mam zrobic zeby to odzyskac?:c

Jeżeli ci pomogłem kliknij : "LUBIĘ TO". Jeżeli uważasz że temat jest rozwiązany kliknij : "Oznacz jako rozwiązany".

Opublikowano

nie testowałem programu ale tu jakiś nawet dobry jest :

http://www.dobreprogramy.pl/Advanced-Disk-Recovery,Program,Windows,31943.html

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

a jak w nim ustawić aby zeskanowało mi pliki przed zrobieniem reinstalacji systemu ?

Opublikowano

to nie dziala

Opublikowano

nie ma możliwości prawie wcale odzyskać skoro tam postawiony jest system, sam odzysk jest długotrwały i nigdy nie robi sie go na działającym systemie

zwykłymi programami możesz się bawić godzinami a i tak nic nie odzyskasz, tym bardziej ze nadal korzystasz z systemu cały czas nadpisując skasowane dane

pożegnaj się z plikami albo przestań całkiem używać tego dysku do czasu aż go podepniesz do innego kompa by odzyskać dane albo ktoś to zrobi za ciebie co cie trochę skrobnie po kieszeni. koszt odzysku danych zaczyna się od kilkuset złotych

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

robem - prosze cie nie wypowiadaj sie na temat na który nie masz pojęcia ok?

Znalazlem program recuva - i jakis dane z .DOC odzyskałem. teraz zdjęcia

Opublikowano

to ty jak widać nawet nie masz pojęcia co robić

to ci się udało wyjątkowo ze odzyskałeś, format był zrobiony metoda szybką a nie pełną, dane były zapisane w połowie albo na końcu powierzchni dysku, format to tylko kasowanie pierwszej litery nazwy i zastąpienie jej ~ ( tyldą ) dlatego nie widać pliku ale sa

skoro postawiłeś system to działając na nim cały czas NADPISUJESZ te skasowane pliki. im dłużnej go używasz tym mniej danych odzyskasz

ciekawe ile z tych odzyskanych to tylko sieczka a nie oryginalny plik ? samo odzyskanie pliku nie świadczy o tym ze będzie on miał właściwy format i wszystkie dane. im większy plik tym bardziej może być uszkodzony

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...