Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ustawienia fabryczne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam samsunga galaxy note 2 i jak narazie wszystko jest ok ale czy po roku jak mi juz bedzie troche mulic to czy mozecie mi powiedzieć czy jest taka opcja jak przywrócenie ustawień i wszystkiego fabrycznego tak by wszystko sie skasowało i telefon działał jak po kupnie?

Opublikowano

no ok dzieki ale czy jak etgo uzyje jak mi się telefon trochę zużyje to czy będe mial tak jakby nówke,wszystko bedzie chodzić jak po kupnie?

I jeszcze mam sprawy

1. Czy jest taka możliwość i jezeli taka jest jak to zrobić by w np godzinach 9-15 mial wyciszony telefon a potem normlany automatycznie?

2.Oraz czy jest jakaś darmowa gierka lub która działa po ściągnięciu z chomikuj z ładną grafiką w stylu assasin creed lub splinter cela czy skradanka,zabijanie z ukrycia wykonywanie kolejnych misji? oczywiście 3D bo widziałem jedną wersję ac na adka co było porażką

Uczeń
Opublikowano

Przede wszystkim możesz się w wipe bawić ale na galaxy note 2 raczej przez długi czas nie odczujesz zamulania, to już jest wydajny sprzęt.

Jeżeli jednak się zdecydujesz polecam Titanium backup, apka dzięki której możesz zapisać aplikacje, aby je później przywrócić w niezmienionym stanie.

Jeśli chodzi o wyciszanie to andek 4.1 wprowadza w ustawieniach coś takiego jak ciche godziny (quiet hours). Tam dostosowujesz sobie schemat wyciszania do potrzeb.

W sprawie gierek królują ostatnio konwersje komputerowe. Jest ich sporo min. GTA 3, GTA VICE CITY, MAX PAYNE, BROKEN SWORD itd itd.

Opublikowano

Gry są na google play, ale płatne - 22zł.

Na chomiku na pewno beda.

A co do ust. Fabrycznych:

Mi fon zmulał, przywróciłem ust. Fabryczne i śmiga.

Pamiętaj, że usunie Ci wszystkie gry!

image.png 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...