Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] USB Samsung galaxy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam problem z Galaxy s5360 mianowicie nie moge zrobić sobie USB a raczej zgrać nic na nie dam SS

klikam 21312213.png

asdasdpp.png a to po kliknieciu

tak jak by mi nie wyszukiwało z innego kabla w szkole jest to samo..

muzycznapomaranczvandet.png

Opublikowano

a po co, wystarczy że przestawi w telefonie tryb odczytu pamięci z przesyłania multimediów na pamięć masową

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

a po co, wystarczy że przestawi w telefonie tryb odczytu pamięci z przesyłania multimediów na pamięć masową

a wiesz jak to sie robi moze?

muzycznapomaranczvandet.png

Opublikowano

masz instrukcje obsługi poszukaj sobie w niej jak przełączać tryby

google tez nie potrafisz użyć w tak prostej sprawie ? https://www.google.pl/search?q=USB+Samsung+galaxy#hl=pl&newwindow=1&safe=off&sclient=psy-ab&q=USB+Samsung+galaxy+pami%C4%99%C4%87+masowa&oq=USB+Samsung+galaxy+pami%C4%99%C4%87+masowa&gs_l=serp.3..0i8i30.7253.11857.1.12306.13.13.0.0.0.0.113.1139.10j3.13.0...0.0...1c.1.4.psy-ab.S2bpDsbtAeg&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.&bvm=bv.42661473,d.bGE&fp=659a7e54cb929d2&biw=1283&bih=773

przy okazji będziesz miał może rozwiązany problem z łączeniem przez USB bo pewnie nawet softu producenta ze sterownikami nawet nie zainstalowałeś

nie wiem jak w Galaxy ale w większości telefonów samo przełączenie w tryb pamięci masowej udostępnia do zapisu i odczytu kartę SD

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...