Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] good toper&jungler or mider

BloodSmokers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.
Mam do dyspozycji 990 rp
Chciałbym kupić kogoś na topa lub mida, z tym że jak będzie to champ na topa to żebym mógł nim grać również jungle.
I zastanawiam się czy czekać na promocje - wtedy bym miał 2 postacie, czy kupować za normalną cenę.
Podawajcie postacie i ich zalety wady itp.

Ahri, ziggs, casio renek, riven,fiora, rengar, kha, diana, darius , irelka, lee , odpadają.

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

Cho Gath

Podrzut

Slow

Silence

True dmg z ulta

Może iść na jungle i solo topa lub nawet mida

Twardy

Rośnie ^^

Harras

Dobre ganki jako jungler

Można długo stać na linii dzięki pasywowi

Dla niektórych ciężko trafić skilem q

Jeśli kupujesz postacie za RP to GJ dla Ciebie.

Opublikowano

Mam cho'ga
Twoja wypowiedź nie ma sensu, nie opłaca się go kupić za rp, skoro on kosztuje 1,3k ip :O

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

A moze Olaf? Jeden z mocniejszych solotopperow, nadaje sie takze do jungli. Fajny slow z Q (topor-gdy go podniesiesz cooldown zmniejsza sie o 6 sekund) true damage z E ( fajnie sie ksuje xD ) jak dla mnie latwy do ogarniecia, a przynajmniej jezeli nie latwy to nieskomplikowany ^^ bardziej sie oczywiscie oplaca kupic go za IP niz za RP. Za RP to jak dla mnie tylko i wylacznie z przeceny chyba ze masz jeszcze dostepna opcje REFUND :)

Opublikowano

??? Jaki mocniejszy solotoper... chyba w S2, winrate lepszy tylko od karmy no rzeczywiście niesamowity solotoper...... Aktualnie Olaf jest słaby. Najlepsza chyba Elise będzie lub Xin zhao,

Opublikowano

nie opłaca sie w ogole postaci za rp kupwoac ;p dozbieraj ip, kup postać i skoraśna skórke xD

lux op na mida

double snare, harras z e, postać typowo dystansowa, ulti marzenie, combo q + aa + e + aa (przeciwnik nie powinien Ci nic zrobić - bedzie trzymany na odległosc) zabierze z 1/2, 3/4 hp, tyle ze trudno z q trafić - skillshot :/

- papier, brak escape

ae1d1005fe.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...