Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ace of Spades

MineU11PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Niedawno na Steamie kupiłem sobie Ace of Spades. Jest to sympatyczna gra o wyglądzie Minecraft.Ale wracając. Wczoraj i pojutrze,czyli 17 i 18 lutego gra śmigała jak marzenie,tzn nie ścinała , nie muliła,żyć nie umierać!Dziś rano też tak było,ale gdy o 14 wchodze na kompa na sesyjke w tej grze zaczyna ona mi się zacinać.Menu i ekran ładowania pozostaje w Błogosławionym Porządku,ale w grze Ścina nieubłaganie.Podczas obrotu kamerką są największe ściny.Nie mam zielonego pojęcia czym to jest spowodowane.Dziś pobierałem sobie gre i w tle grałem w Team Fortress 2.Gra chodziła dobrze.Z resztą Ace of Spades też.Po zainstalowaniu tej gry zaczeły się tę tajemnicze ściny.Dziwne,prawda? Po odinstalowaniu owej gry próbowałem wiele razy i nic! Zmieniłem jakość grafiki cieni,postaci,tekstur itd. na maksymalnie niską ale to wciąż nic nie dawało! Przeszukując fora nie natrafiłem na żaden taki przypadek,więc się kieruję do MPC Forum.Ktoś potrafi odpowiedzieć na pytanie dlaczego się tak ścina? Pozdrawiam

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

Tematy odświeżamy najwcześniej po 24h od ostatniego posta.

Hmm, może zostały jakieś wpisy rejestru po tej grze?

Przeczyść rejestr CCleanerem.

Przeskanuj komputer antywirusem, może załapałeś jakiegoś wirusa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...