Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Jak grać Xinem

Urwissek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

może mam rangę pijawka na tym forum ale xinem dosyć dobrze mi idzie... otóż po 1 runy - możesz je zrobić pod full startowe AD przynajmniej ja tak zrobiłem i jest dobrze ... jezeli idziesz na solo topa to zaczynasz butki , trzy potki na zycie... wbijasz w krzaki przeciwnika i czekasz... jak w nie wejdzie to odrazu ladujesz Q i bijesz ile wlezie ( wlasnie do tego przydadza ci sie runy startowe na AD) teraz to juz zalezy od sszczescia czy przeciwnik ma malo hp i czy wbijesz first blooda czy nie... okej build- zaczynasz czarnym tasakiem potem lodowy mlot nastepnie krwiopijec i mozesz ew. zlozyc ostrze nieskonczosci , ostatni szept a no i butki berserkery lub jezeli chcesz dluzej wytrzymywac na solo [przeciwko np. dariusowi to tabi ninja... twoje Combo - W,wbijasz w przeciwnika E, odrazu włączasz Q i bijesz do podbicia... po podbiciu, ulti i jezeli wciaz zyje to ignite i zwykle hity... mysle ze to tyle :) miłej gry :) daj like jezeli ci się przydało :) a jescze... skille Q potem E potem W tak samo maxujesz :)

Opublikowano

Jakie full startowe ad ? Marki i Esencje tylko AD, seale armor, glyphy mres per lvl. Xinem idziesz najlepiej do dżungli bo tam bijesz najwięcej. Ulti zadaje się typie na początku walki bo zadaje dmg % od aktualnego HP to raz. Dwa ulti służy do inicjacji nie dobijania, wskakujesz do miniona za przeciwnika odpalasz ulta i ciśniesz W+Q. Nie zaczynasz czarnym tasakiem bo będziesz papierem, buty merkury, brutalizer, phage, dopiero black cleaver, potem frozen mallet, następnie składasz zephyra(bardzo dobry item na xinie), następnie sunfire cape/randuins omen i na koniec mow of malmortius. Xin ma penetracje z pasywki i z black cleavera ogromną, dodatkowa z last whispera jest totalnie usless. Xin ma się wbić w przeciwników, odpalić ulta i flashnąć się na APC/ADC i go zabić, dlatego potrzebuje tanky i to dużo, dlatego można nawet miejscami zamienić tego zephyra i sunfire cape/randuins omen. Krwiopijca nie składaj, heala masz z W, potrzebujesz tanky, nie LS i AD. Możesz się też pokusić o Bulwarka zamiast sunfire np jak złożyłeś pierwsze ninja tabi bo jakiś mocny AD był na linii. Najważniejsza jest agresywna gra w early bo wtedy xin najwięcej robi, ale lepiej pójść do dżungli i robić epickie ganki, tj na 3 lvlu z redem macie pewnego killa.

Opublikowano

powiem tak : xin zostal znerfiony heh :) jak nie wiedziales to ci przypomne ale wroce do tematu na xina musisz zlozyc se 1 butki tabi ninja 2 lodowy mlot 3 lodowa reka 4 krwiopica 5 moc trojcy 6 tiamat :) mysle ze pomoze ci ten build bo xin to jest papier jak chcesz miec nim 400 attacku wiec masz taki podstawowy build mysle ze pomoglem :)

witam chcialbym ci powiedziec ze xin zhao zostal znerfiony a wiec przejde do rzeczy build masz taki: tabi ninja 1 lodowa reka 2 lodowy mlot 3 krwiopica 4 moc trojcy 5 ostrze niekonczonosci 6 mysle ze build ci pomoze poniewaz xin z 400 attackiem to papier a zeby grac zeby miec attack i def i hp to to jest dobry build :)

Opublikowano

80%

277 VOTES

Ten build jest najlepiej oceniany.

Chyba na mobafire... dlaczego tu wypowiadają się ludzie, którzy wszystko zrzynają z neta, a nie doświadczeni gracze Xinem?

Moje zdanie:Xin nie potrzebuje tak dużo itemów na dmg. Merce to must, chyba że kupisz tą łapę golema(sry nie wiem jak to się nazywa)(dają ten sam pasyw, skrocenie przeciwnego cc o 35%). Do dasha z E ładnie pasuje Sunfire Cape. Można też podyskutować na temat Frozen vs Trinty.

Moj build: Merce, Brutalizer, Frozen mallet, Black Cleaver, Hexdrinker(jeśli przeciwnik ma mocnego AP), Sunfire Cape, na koniec Bt/Warmog.

Opublikowano

Chyba na mobafire... dlaczego tu wypowiadają się ludzie, którzy wszystko zrzynają z neta, a nie doświadczeni gracze Xinem? dlaczego nie ?

Zabronione jest ? Nie to ku**A mor*a

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...