Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nie chodzi gra po skopiowaniu Battlefielda Play4free na pendrive

MackoG33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mojemu koledze "kotletowi" tak go przezywają, nie działa BFP4F, jeśli zrobi wszystko klika "Graj Teraz" to mu sie dalej ściąga.

Używaliśmy poradnika: http://www.mpcforum.pl/topic/789356-tut-dodawanie-gry-do-rejestru/

Ale dalej mu nie działa..

Dzisiaj poradziłem mu żeby ściągnął Ccleaner i zainstalował. Wyczyścił Rejestr i jutro ściąga gre.

Nie wiem czy to będzie działało ale prosze pisać pod tematem.

Za pomocne odpowiedzi będą Like.

Pozdrawiam

Macko

Opublikowano

Pomoże ktoś ? Taa, pewnie wszyscy mają w dupie. Ja pomagam inni tylko patrzą czy kody sa, albo mają w dupie bo im sie nie chce napisać ...

Opublikowano

Powiedz jaki kolega ma system operacyjny i gdzie wkleiliście tą grę . A i kody są szybciej na FB xD

System: Windows 7 64 bit.

Wkleiliśmy:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\EA Games\Battlefield Play4Free]

"Installation Dir"="E:\\S.DEMOLKA\EA Games\Battlefield Play4Free"
"Language"="EN"
Tak miał, jutro ide do niego i ściągnie. Miał tak co podałem ale dalej mu sie ściągało.
Nie wiem co jest w grane. Jutro spróbujemy 2 raz.
Opublikowano

Sory że dopiero teraz pisze, u mnie poradnik działał (Vista 32bit), u kolegi też (Win 7 64), potem dla sprawdzenia wgrałem na lapka siostry z XP. Też było bez problemu, choć robiłem to jakiś czas temu. Być może poradnik jest nieaktualny, nie wiem a nie chcę robić reinstalla. Sprawdzał ktoś może u siebie?

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Nie piszcie, miejcie w dupie. Sam rozwiąże problem, bo nikt tu kumaty nie jest, a udaje pięknie.

Czaka śmiało daj warna za to piesku dam ci kość będzie ?

A warn ciekawe za co był, napisz tutaj.

Cytat warna:

"dbl" co to miało być ? Widać że wszyscy moderatorzy rządzą sie jak by królami byli na tym forum, ale nikt nie pomoże pfff.
Pozdro..
Opublikowano

Jesli to W7 64bit to pominales jeden klucz w[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\EA Games\Battlefield Play4Free].

Powinoo być [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Electronic Arts\EA Games\Battlefield Play4Free]

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię znajdą, zabiją i zjedzą :ninja:

Dobry post? Nie żałuj "lubię to" :)

Opublikowano

Jesli to W7 64bit to pominales jeden klucz w[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\EA Games\Battlefield Play4Free].

Powinoo być [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Electronic Arts\EA Games\Battlefield Play4Free]

Dzięki już działa, masz like.

Opublikowano

Offtop:

I trzebabyło sie tak unosić? Czekałeś dzień więc to chyba nie miesiac, żeby stwierdzać, że wszyscy na wszystko leją -.-

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię znajdą, zabiją i zjedzą :ninja:

Dobry post? Nie żałuj "lubię to" :)

Opublikowano

Offtop:

I trzebabyło sie tak unosić? Czekałeś dzień więc to chyba nie miesiac, żeby stwierdzać, że wszyscy na wszystko leją -.-

Dobra, dobra dzięki.

#Można Zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...