Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bug is XenoxMT2

damian078

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Musisz ciągle klikać na Seon-He, do czasu kiedy Ci się pokaże jakaś suma w banku. Teraz bardziej na ludzki. Mi zadziałało jak zrobiłem tak, dałem wypłać SM, potem anuluj i szybko klikałem na Seon-He. Po jakiiejś minucie czy dwóch takiego bezmyślnego naparzania w myszkę wyskoczyło mi, ale nie jak się spodziewałem coś koło 600K Sm, tylko 9000 coś : D

Opublikowano

Musisz ciągle klikać na Seon-He, do czasu kiedy Ci się pokaże jakaś suma w banku. Teraz bardziej na ludzki. Mi zadziałało jak zrobiłem tak, dałem wypłać SM, potem anuluj i szybko klikałem na Seon-He. Po jakiiejś minucie czy dwóch takiego bezmyślnego naparzania w myszkę wyskoczyło mi, ale nie jak się spodziewałem coś koło 600K Sm, tylko 9000 coś : D

Ale kliknąć na Seon-Hae i co dalej bank czy od razu anuluj ?

Opublikowano

Bank, wypłać SM i wtedy dopiero. Następnie szybko klikaj na Seon-He. U mnie tak zadziałało... Nie wiem czy dalej to działa, czy już nie naprawili.

Opublikowano

Bank, wypłać SM i wtedy dopiero. Następnie szybko klikaj na Seon-He. U mnie tak zadziałało... Nie wiem czy dalej to działa, czy już nie naprawili.

Aha będe prubował :D a są jeszcze jakieś działające bugi na Xenox'a ??

Opublikowano

Bugi raczej nie, ale działa BS od Padmaka (Nie chce mi się już po raz 5 szukać, wybacz : D ) Wpisz w wyszukiwanie na forum switchbot by padmak i na pewno znajdziesz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...