Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak miec w eq więcej niż 1.999.999.999 yang

Lantan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie jak miec w eq powyzej 1.9kkk

Zalezy mi z tym,bo na xenoxie ludzie wystawiaja np. itemy za 2,1kkk,a ja chce je kupywać.Wiem,że sie da,bo typek tak cały rynek kupił.

Bo jak sie ma w eq 1.9kkk i wiecej wyciagnie to buguje kase ;/

Za pomoc dam milion like !!! :D

Użytkownik od 18 gru 2011

Opublikowano

Na XenoX'ie na 100% się nie da i nigdy się nie dało. Jedyne co można było robić, to mieć fuksa i spotkać na tyle tępą osobę, która zamiast dania 2.100.000.999, dała 2.000.000.999. Mi raz tak się przydarzyło, ale nie zdążyłem na czas zczaić co się zdarzyło i ktoś kupił przedemną :D

Opublikowano

Ale to mozna miec np. 2.000.000.999 w eq ?

Ps. Masz może xenoxa na moda ? Pong itd.

Opublikowano

Przy 2.000.000.000 pokaże Ci się 0. To jest specjalna blokada. Jak nabije Ci 2.100.000.000 zamienia Ci automatycznie na 1 SM. Nie mam.

Opublikowano

No ale mowileś,że ktos mial 2.000.000.999 i kupił ci item,to jak on to zamienil ?

Opublikowano

@Up Stare czasy XenoX'a, kiedy można było mieć 2.099.999.999 i widziałeś swoją kasę.

Opublikowano

@Up Stare czasy XenoX'a, kiedy można było mieć 2.099.999.999 i widziałeś swoją kasę.

Nie spamuj już.Raz napisz,a nie 100000....

Akurat pracuję nad tym,ale jak narazie nie można.Może któryś język programowania mi powie jak :P

Opublikowano

@Up Właśnie Ty spamujesz -.- Język programowania? Akurat już widzę, że masz dostęp do plików systemowych XenoX'a. Twój kolejny bezsensowny post. A tak btw. odpowiadam na pytania. Zadaje - odpowiadam. To, że napisął kilka razy, to nie moja wina. Masz z tym problem? To się nie odzywaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...