Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cleanfiles

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Przepraszam że piszę tutaj, ale nie miałem żadnego pojęcia gdzie stworzyć ten temat a jest to jedyne forum na którym mam konto. Mój problem polega na tym że chce ominąć te ankiety na cleanfiles.net , próbowałem mnóstwo sposobów ale żaden nie działa albo coś źle robię. Proszę o pomoc.

Opublikowano

To prędzej do pogaduszek niż do Single player, nie uważasz?
P.S

Nie natknąłem się na żaden sposób ominięcia, ostatnio chciałem pobrać pewien plik z tej strony to skończyło się na wypełnieniu płatnej ankiety i wysłaniu smsa umożliwiającego dostęp do pliku. Wątpie zeby jaki kolwiek sposób był.

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Opublikowano

Wiem ale w pogaduszkach były takie rzeczy jak anime, muzyka, sport itd, a tu jest download więc troszeczkę jednak pasuje.

A propo smsa to próbowałem ale za na dole pisało że za każdy trzeba płacić więc wolałem nie.

Opublikowano

Nie do końca bo na stronce z której mam linka ludzie mówili że działa (dość dużo ludzi). Jeśli nie ma sposobu to sobie odpuszczę ale naprawdę wolałbym żeby był.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...