Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy ten pistolet się do czegoś nadaje?

Torezz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wygrałem dziś w clawie G73 Jimmy'ego z tłumikiem (pistol dla commando) nadaje się ta broń do czegoś? Jak nią grać?

Opublikowano

Jest to reskin niestandardowego Garretha. NIgdy tym nie grałem , ale widziałem jak używają komandosi. Używają zamiast noża ten pistolet , gdy ktoś się zbliża zaczynają strzelać uciekając za pomocą przyśpieszającej zdolności komandosa. Chowają się za czymś i strzelają. Jeżeli pomogłem proszę o +

Opublikowano

Reskin Uber Szkwała Florenza. Nadaje się dla komandosów - jak wyżej kolega napisał, zamiast noża :) Strzela seriami po 3 pociski. Dobry pistolet, można nim grać.

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Jeszcze dodam , żebyś nie miał wątpliwości czego to reskin. Obie odpowiedzi są poprawne. Uber szkwał Florenza to pistolet dla Nationali , a niestandardowy Garreth Royali (różnią się tylko wyglądem).

Opublikowano

Spk, najlepsze jest do, że jak się ładnie zakampie to gunner nie wie skąd go trafiam bo pistol ma tłumik :F

Tylko teraz mam dylemat co wybrać. Wolna snajpa + ten reskin uber szybkiego pistola czy Wolna snajjpa+zwykły lr pistol

Opublikowano

Na daleki dystans masz snajperkę , zaś na krótki pistolet z tłumikiem. Możesz też biegać z nożem , wtedy musisz mieć umiejętność przyspieszającą.

Opublikowano

Nóż odpada (wiadomo) Sold da blasta, gunner leg it, a commando - tu wygra ten z lepszymi umkami więc :P

Opublikowano

Ja bym wybrał zestaw pierwszy, który podałeś :) Snajperka, którą masz, jest wersji Super/Uber więc ma 7 naboi. Wystarczy, nie trzeba dobijać LR pistolem :D A G-73 będzie cię broniło przed wrogami - natrętnymi Kniferami, między innymi :)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Zrobiłem tak, że czasem dla rozluźnienia i odmiany pogram sobie szybką snajpą + szybkim pistolem. A tak to jest wolna snajpa i wolny lr pistol :) Temat można zamknąć, dzięki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...