Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PermissionsEx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie odnośnie PermissionsEx a mianowicie zmieniam GroupManager na PermissionsEx uprawnienia mam przepisane ale czy w PermissionsEx działają takie uprawnienia jak :

inheritance:

- g:essentials_moderator

- g:bukkit_moderator

- g:towny_moderator

bo chodzi mi oto czy Permissions odczytuje te uprawnienia i będą działać czy tylko GroupMenager może to odczytywać

- g:essentials_moderator

- g:bukkit_moderator

- g:towny_moderator

Aha i czemu nie działa w Permissions

inheritance:

- Gracz

- MegaVip

Nie dodałem żadnych uprawnień i nie odczytuje tych uprawnień z Gracza i Vipa WTF

Chyba zostanę przy GroupManager chyba że ktoś sensownie odpowie

Dobra żeby nie spamować nowymi tematami może ktoś wie jak w GroupManager dodać strefę tylko dla vip robię tak samo jak na 2 servie z tym że na tym większym gdzie jest GroupManager nie działa a robię tak

Cuboid np strefa

/region flag strefa entry deny

/region flag strefa build deny

/region setpriority strefa np 3

/rg addowner strefa g:VIP

I grupa Vip powinna normalnie wejść tam Czy to nie działa dlatego że mam GroupManager ? kolega powiedział żebym dał uprawnienie

- worldguard.region.addmember.member.strefa

ale też nie działa muszę ręcznie dodawać ich a na drugim mniejszym servie mam PEX i nie ma żadnych problemów tam nie muszę nic ręcznie dodawać tylko vipy normalnie sobie chodzą

wiem że się rozpisałem i nie będzie chciało wam sie tego czytać ale jak ktoś bedzie wiedział odp na jedno z tych 3 pytać i będzie działać to dam like z mojego konta i z kont kolegów bo to mi jest potrzebne bo nie chce przepisywać ponad 100 vipów do Pex

-----------------------------------------------

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

23/7 Na MPC :)

-----------------------------------------------

PandoraMT2  2016 - Filmik

PandoraMT2  2014 - Filmik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...