Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Buty w daichmannie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Pół roku temu kupiłem sobie buty w daichmannie, miałem w planach przechodzić w nich jeszcze całą zimie lecz sie nie udało.

A więc pojechałem do sklepu bo w sklepie internetowym nie ma takich butów, kupiłem takie same tylko z innym kolorem.

Na drugi dzień po zakupie znalazłem gwarancje do tych starych butów które mi pękły z pod spodu i tak z nudów pojechałem się spytać czy podlegają gwarancji, babka z miejsca wymieniła mi na nowe buty;o

I teraz mam dwie pary nowych butów i tak sobie myślę w starych butach pękła podeszwa i w ziemie się nie dało chodzić,i tak sobie myślę że np za kilka miesięcy jak te nowe mi się znudzą to przetnę nożem, tak zharatam podeszwę podobnie jak przy starych i znów mi wymienią, czyli mam dożywotnią gwarancje. Można tak robić czy to będzie podejrzane ?

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Buty marki Vty, nike też mam lecz czekają na lato bo to są Nike Dunk High yellow :D

Tak zrobię, można powiedzieć że mam dożywotnią gwarancje bo gdy wymienią mi buty na nowe to mam od nowa dwa lata gwarancji <3

nieregulaminowa sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...