Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co dalej zrobić?

Vovage

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam myślałem nad sprzedaniem mojego konta na serwerze GE1 za 100zł, kupna PBDO i grania na serwerze polska 3. Powód - na GE1 już nie można grać!

na x-4 same boty! Bot przy wypo które podam poniżej wyciąga max 2,5k h. Powiedzcie czy to konto pójdzie za 100 i czy kupić PBDO i zacząć grać na PL3? I czy wogóle jest tam sens zaczynać. Chodzi mi czy dużo botów i ceny na handlu są w normie.

Moje wypo.

Golec | 16 LF3 | 16BO2 | Bańka | all dresy z handlu | pet 4lvl | 16lvl | 580.000 powagi | 5irków 4flaki | 8k w ranku | ammunicja mało (po 100k x2 i x3 i 20k x4) | Mógłbym też dołożyć licke Kbot NoGG (za przeniesienie płaci kupujący).

Więc chodzi mi o to czy to konto pójdzie za 100 i czy opłaca się zacząć grać na PL3 (chodzi mi tylko o polskie serwery).

PS. pisze to tutaj bo nie wiem czy ten temat podlega o wycene kont, czy też o zapytanie.

Edit: alfa i beta na bazie (przedchwilą złożyłem)no i formacja rombu xD

Opublikowano

Witam myślałem nad sprzedaniem mojego konta na serwerze GE1 za 100zł, kupna PBDO i grania na serwerze polska 3. Powód - na GE1 już nie można grać!

na x-4 same boty! Bot przy wypo które podam poniżej wyciąga max 2,5k h. Powiedzcie czy to konto pójdzie za 100 i czy kupić PBDO i zacząć grać na PL3? I czy wogóle jest tam sens zaczynać. Chodzi mi czy dużo botów i ceny na handlu są w normie.

Moje wypo.

Golec | 16 LF3 | 16BO2 | Bańka | all dresy z handlu | pet 4lvl | 16lvl | 580.000 powagi | 5irków 4flaki | 8k w ranku | ammunicja mało (po 100k x2 i x3 i 20k x4) | Mógłbym też dołożyć licke Kbot NoGG (za przeniesienie płaci kupujący).

Więc chodzi mi o to czy to konto pójdzie za 100 i czy opłaca się zacząć grać na PL3 (chodzi mi tylko o polskie serwery).

PS. pisze to tutaj bo nie wiem czy ten temat podlega o wycene kont, czy też o zapytanie.

Edit: alfa i beta na bazie (przedchwilą złożyłem)no i formacja rombu xD

PRzykro mi ale konto max warte 50zł ;/ Na ge1 jest pełno kont i takie konto to jest tam nic wiem bo tam grałem przez 3 lata..

Polecam ci kupić PBDObota ale bez premki to też nie ma co grać to jest moim zdaniem podstawa! Jeszcze jak chcesz szybko zrobić wypo to polecam kupno rabatu :)

Opublikowano

No i co, na gl7 ja potrafiłem przegrać za 220kk irka także.. Konto za 80zł ktoś mógłby kupić jeżeli załatwiłbyś przeniesienie licki k ngg bo tak na prawde 16 lf3 i 5/4 drony jest nic nie warte na gl1.

7yo9.png

Opublikowano

na pl2 zacznij grać ;> najlepiej na eic :) mało botów itp a irka ja wygrywam za 7 mln do 30 lub nawet jak ma

na pl2 zacznij grać ;> najlepiej na eic :) mało botów itp a irka ja wygrywam za 7 mln do 30 lub nawet jak mam to 80 ;)

Na pl2 nie wygrasz irka za 7mln.. Chyba że big fart..

PS. Polecam ci pl3 :) wlasnie wygralem irka za 110mln :P

Opublikowano

Konto raczej nie pójdzie za tyle ;) Polecam dokupić kbota nogg i nie patrzeć na innych graczy , botować cały czas na dedyku np

Wkońcu będziesz musiał coś wybocić :)

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

Zgadzam się z poprzednikiem. Kupuj licencję do KBot noGG i śmigaj. Możesz też wykupić sobie serwer VPS. Bot 24/7 :P

Pomijając aktualizację oczywiście xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...