Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Extremm2

kojot329

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepraszam za spam wiem ze to gdzies z pewnoscia sie znajduje lecz nie potrafie sie poruszac po tym forum wiec sry za spam. Chcialem sie dowiedziec gdzie mozna dostac moda dzialajacego n extremem2 z gory thx pozdro

Opublikowano

Jak byś nie wiedział,to twoje pliki,także nie działają :D Sam je testowałem.

@Topic Niestety,nie ma narazie ''czitów'' dla tego kompleksu serwerów.Twórcy ''XX'a'' są sprytni i dlatego sami stworzyli swoje pliki od podstaw z własnym,unkiatowym rozszerzeniem.

Opublikowano

@Topic Niestety,nie ma narazie ''czitów'' dla tego kompleksu serwerów.Twórcy ''XX'a'' są sprytni i dlatego sami stworzyli swoje pliki od podstaw z własnym,unkiatowym rozszerzeniem.

Zostawie to bez komentarza :)

Podeśle ci dzisiaj zrobionego moda , jak tylko znajdę czas.

Opublikowano

To Cię rozczaruję :) Do na Padmaku itemy właśnie mi się bonują ^^ A expbot działa :) Na DK działa :) WIęc nie nabijaj sobie postów, bo widzę, że w co drugim temacie to robisz ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...