Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Nidalee vs Jarvan IV vs Lee Sin vs Katarina

devilerz

15 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który z nich?

• Jarvan IV
      5
    • Nidalee
      2
    • Katarina
      4
    • Lee Sin
      4
    • Inne...
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Ma nie być papierowaty, zadawać dobry dmg i być dobry w każdej fazie gry. Pozycja, hmm... napewno nie jungla ani support.

Możecie dodawać też swoje propozycje, ale te 4 postacie będą najbardziej brane pod uwage. Prosze także o + i - poszczególnych bohaterów.

PS

Postać ma umieć zrobić coś w tf'ach.

Opublikowano

Z tego co napisałeś raczej z miejsca wyklucz Nidalee bo piszesz o tf'ach a ona robi prawie nic, jej siłą jest OP poke z dzid i OP heal gdy jest robiona pod AP, ale AP bardzo ciężko się gra na linii. Można się bawić w hybrydy z jakimiś hextechami, ragebladami, tf, muramana, warmog, sorcki nie sprawdzałem czegoś takiego nawet ale może więcej będziesz robić w TF. Ogółem nidalee to moooocno sytuacyjna postać, ale za to nadaje się praktycznie wszędzie, nawet do dżungli na siłe da radę iść. Ale jesli chcesz kogoś kto coś robi w TF, to bierz Lee Sina Katarinę lub Jarvana, Lee Sinem sonic wavem do przeciwnika flashujesz za ad carry enemy i knockujesz do swojego teamu i jest free fragiem i TF praktycznie wygrany, tylko praktycznie warmoga,malleta i sunfire jakiegoś musisz złożyć aby mieć od groma hp aby sobie na coś takiego pozwolić, katarina wiadomo bardzo dobry ult i pasywka do mordowania przeciwników. Jarvan mocno tanky i też dobre skille ma do TF.

Opublikowano

Najbardziej mi sie Jarvan podoba i nie wiem czy jednak na niego wybór nie padnie. Bardzo duzo ludzi mi Jarvana poleca. Czekam na wiecej propozycji. Moglibyscie podac jakiegos builda na jarva? LAAJJJKIII będą ;d

Opublikowano

Kup sobie Renektona

Heal z q

Stun

Brak many, za to jest furia

Ulti do Tf'ów

2x flash

Znakomity solo toper

Twardy

Opublikowano

Renektona nie chce, gralem nim. Podajcie prosze build na jarvana i kate. ps. czy jarvan potrafi zrobic spory dmg i survi?

Co sie dzieje z tym forum?! Ciagle double posty robi. Usuncie tego posta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...