Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Cross Fire Europe ( Czy warto wrócić ? )

FeHnE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie, Czy warto wrócić do Cross Fire Europe ? Rok temu jak grałem to miałem K/D 2.2 dobry klan i to była gra lecz przestałem w nią grać z powodu częstych hackerów na serwerach tzn aim,wh itp. Tak więc czy warto wrócić i czy są jeszcze jakieś turnieje ESL itp ?

Opublikowano

Tak teraz już CF robi mało patchów a więcej robią update hacka wiec straszna lipa

Tak jak @up

Nie ma gry bez żadnego hackera jedynie co to turniej esl :)

Radzę zagrać w NA ;)

Opublikowano

W NA jest właśnie dużo dobrych osób.

Ja często gram z takimi osobami, których prawie nie da się pokonać, ale nie mają hacków.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Na NA grałem ale mało jest osób pro tzn każdy gra na goldach

I właśnie o to chodzi bo k/d możesz poprawić a jeśli będzie pełno hackerów to nie poprawisz a jak jest osoba lepsza to ty próbujesz być lepszy i kiedyś ty będziesz taki jak oni :)

Opublikowano

Jeżeli miałbyś zagrać na jakimś Cf'ie to polecam NA, sam tam gram i to absolutnie nie jest prawda, ze każdy ciśnie tylko na goldach ;) Teraz razem z Turcją jest tam mniej hackerów niż na Europie, rzadko spotykam hackera w roomie, zdarzy się sporadycznie, ale ludzie z większymi rangami przeważnie wywalają takie osoby, także jeżeli gdzieś grać to na NA.

BTW. Nie zakładajcie takich tematów co chwile.. Ze dwa dni temu ktoś zakładał identyczny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...