Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Co lepsze...?

a.silva97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem kim grac. Mam assulta z tym famasem z kolbą nemesis i sniper z zestawem jtigger. Prosze doradzcie mi kim lepiej grac.

Nie piszcie ze mam grac kim mi sie lepiej gra bo takiej klasy nie zrobili. Moja klasa musiala by mieć rpg, claymory, miny, c4, wszystko. :D

Za dobre rady daje like! :D

Opublikowano

Człowieku. Wszystko zależy od gustu, nikt ci dobrze nie doradzi w takiej sprawie.

Czym ci się lepiej ra - tym graj, bo każda klasa jest dobra

y526IOx.jpg

Opublikowano

Mi osobiście gra sie dobrze snajperem mam medyka i assulta i niegra mi sie nimi za dobrze ale za to snajperem świetnie te wkurwy ludzi którzy piszą że mam aimbota bo ciągle ich dedam a ja ich tylko wysmiewam bo nic nie mam jak sie nauczysz korzystać z zestawu jtiger ti będziesz kosil

Opublikowano

Graj snajperem masz dobry karabin i dodatki a do tego claymory :D.

Pomogłem? Daj lajka to nic nie kosztuje :rolleyes: .

Opublikowano

Mi tam osobiście się gra lepiej medykiem lub szturmem by mi się dobrze grało ;) Mam snajpera i medyka i snajperem zarobie 500-1000 doświadczenia więc lamie :D Graj tą klasą którą lepiej grasz :P Jak lubisz walić z ukrycia to snajper a jak lubisz biegać na front lub flanka to medyk :D Medykiem możesz leczyć apteczkami możesz używać defibrylatora by zabijać innym (jedno porażenie :P) lub powstawiać wszystkich martwych na nogi. :P A snajper ma tylko moździerze i chyba nic :P

Opublikowano

Wolę snajpera, to moja ulubiona klasa i po prostu ją uwielbiam, też mam zresztą JTiger. Ale ostatnio przerzuciłem się na medyka i nie jest źle :)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Nie wiem po ch*ja to pytanie obie klasy są pro wszystko zależy od ciebie nikt za ciebie nie będzie grał wiec ty wypróbuj t e 2 klasy i zobacz czym ci się lepiej gra i czym ogarniasz.

Jak pisałeś

Nie piszcie ze mam grac kim mi sie lepiej gra bo takiej klasy nie zrobili. Moja klasa musiala by mieć rpg, claymory, miny, c4, wszystko. :D

To po prostu graj 4 klasami (wszystkimi) i będzie tak jak chcesz.

Opublikowano

Grałem tom i tom klasą ale ostatecznie zostałem przy snajperze nie ma to jak siedzieć sobie gdzieś w krzaczku albo na daszku i zabijać ludzików którzy chcą przejąćflagę albo zniszczyćnadajnik( osobiści polecam to drugie bo jednak przy flagach mały ruch :D ) Więc bierz snajpera

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

@UP

campienie w *krzaczkach* nudzi się dość szybko ^^

famasem polecam ci teraz :) gdyż jest to najlepsza broń na bliski/średni dystans a l96.... no ekhem ^^

oczywiście to od gustu zależy.... ja gram sniperem czasami a czasami se wejde na assulta ;) choć assultem łatwiej to sniperem też można sobie czasem *posiedzieć w krzaczkach* ^^

YAY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...