Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Wygląd 3 nowych championów.

Imbalanced

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ezreal zapowiedział trzech nowych championów, których możemy spodziewać się najpóźniej do wakacji.

Sarah
sarahz.jpg

Oraz braci
Tuga
tugad.jpg

Nuca
nuca.jpg

Ich wygląd może jeszcze ulec zmianie

652601399840421198520.png

Opublikowano

O JEZUS MARYJA JAKIE TO BENDZIE ŁO PE O MUJ BOSZE.

Wygląda na to, że będziemy mieli kolejnych noxianów, yay :)

Oby wymagali skilla i nie mieli skillów połączonych od innych postaci...

Możesz jeszcze podać źródło, proszę?

Opublikowano

Tylko mnie to wyglada na trolla? te grafiki wgl nie pasuja do reszty tworzonych przez riot nawet nie pasuja do tych chinskich

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

Sarah to zapowiadana postać lodowa ,jak mówił jeden w riota to będzie postać najciekawsza w lolu pod względem kontroli /skillow /systemu . Co do pozostałych oni mogą być kimś złym riot coś mówił że być może pojawią się postacie chaosu itp .

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

:O Ten 1 support, PLEASE RIOT. Dzięki za info, ale wiadomo tylko, że do wakacji je wydadzą? I będą w takiej kolejności czy mogą być odwrotnie ?

279981407253602336505.png
Opublikowano

Więc tak,

Sarah wygląda mi pod supporta, lecz także to może być mag.

Tuga bardzo przypomina mi paladyna, młot i świecąca kulka na ręce.

Tutaj mam problem gdyż opancerzenie Nuci wskazywałoby że to jest Carry, natomiast jego zdolności bardzo przypominają jego brata więc pewnie będzie to coś pokroju relacji Morgana/Kayle. Więc najpewniej będzie stosował jakieś mroczne moce, co bardzo pasowałoby do mrocznego paladyna

Opublikowano

ten 3 to może być coś op max. z samego wyglądu już go kupuje zaraz po wyjściu ... ten 2 też ciekawy lecz jakoś na moje oko taki za bardzo przekombinowany

support? Please

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Opublikowano

Oba obrazki znalazłem randomowo na necie, oba albo z innej gry, albo z wikipedii,

proszę o źródło.

Opublikowano

riot zapowiedział jak narazie 3 postacie - jedna z nich juz wyszła jest to Thresh (oczywite) ( i na PBE Quinn i Valor) więc została jeszcze 1 a tu są 3 (Lodefak ?) dopóki riot nie napisze tego oficjalnie mozna to uznać za fake (znalazlem takze to randomowo w necie.])

Zaraz wrzuce zapowiedz nowego champa - "potwór pod łózkiem w nocy"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...