Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z chęcią pooglądam waszą serię i dam wam suba, jeżeli będziecie ciekawie rozwijać ten wasz let's play :D

Bardzo będziemy się o to starać :) Nie zaszkodzi nam trochę krytyki, także jeżeli ktoś ma jakąś podowiedź lub pomysł to z chęcią posłuchamy ; )

(1 odcinek może nie będzie jakiś cudowny, bo na nim ogarnialiśmy wszystko, ale kolejne odcinki będą o niebo lepsze :D)

ZAPRASZAMY !

Opublikowano

Nieno.. wielkie, wielkie sorry ale mam dosyc. Mam dosyc, ze po wpisaniu w wyszukiwarke YT "jak zrobic" wyskakuje mi propozycje "jak zrobic portsl do endu" "jak zrobic piecyk w minecraft" "jak zrobic drzwi w minecraft" i tym podobne. Mam dosyc tego, ze na stronie glownej YT polowa filmow to Mandzio, sskf, madzia sradzia i inne "faine i slafne" kanaly. Mam dosyc letsplayow wylewajacych sie na youtubie nawet podczas ogladania teledyskow w koncu Diamonds Rijanny ma tyle wspolnego z minecraftem, ze "podobne filmy" do niej to niemieckie Lets Play?

Ludzie! Nie mowie ze twoje filmy sa zle, sa na poziomie.. ale ile mozna? Filmy z animacjami czy tutoriale sa fajne, ale letsplayami z klocka za przeproszeniem rzygam. Za duzo i tyle. Po wpisaniu minecraft w yt- pierdyliard sugestii. I nie tylko ja mam tych LP dosyc...

Ale to nie zmini faktu ze seria fajna ;)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...