Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] z komputerem :D znow ^^

matix212

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc włączam komputer wszystko normalnie włącza się pulpit i się resetuje .. Tak jak niedawno miałem tylko że wtedy w ogóle się nie włączał . A teraz to jak się tak zresetuje z 5/8 razy to się włącza za którymś razem i już się nie resetuje . To bardzo wkurzające .... Co może być przyczyną ?

1359121200-U261555.png

Opublikowano

Możesz też spróbować odpalić kompa w trybie awaryjnym, po zalogowaniu wejdz w start, polecenie uruchom i wpisz msconfig. W zakładce usługi/services sprawdź czy nie ma podejrzanych linijek. Jeśli są, powyłączaj, jeśli nie jesteś pewien napisz tutaj.

1288437915-U250279.jpg
Opublikowano

Zasilacz do wymiany miałem to samo kiedyś.

Chociaż mogę się mylić ale raczej zasilacz.

6789550154.png

Opublikowano

wymień zasilacz, podaj nam kwotę jaką możesz na niego przeznaczyć (najlepiej załóż nowy temat, że chce kupić zasilacz) i wybierzemy Ci dobry, abyś nie kupił jakiegoś którego za 2 msce spotka to samo co ten co masz aktualnie.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Podaj jeszcze jakiego masz kompa żeby ci nie dać za słabego zasilacza.

6789550154.png

Opublikowano

wymień zasilacz, podaj nam kwotę jaką możesz na niego przeznaczyć (najlepiej załóż nowy temat, że chce kupić zasilacz) i wybierzemy Ci dobry, abyś nie kupił jakiegoś którego za 2 msce spotka to samo co ten co masz aktualnie.

Co Ty kurwa po co 2 temat? Zaspami tylko forum a wystarczy podać tylko sprzęt i budżet...

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

no na razie mam inne wydatki i jak uzbieram kasę to założę nowy temat :) dziękuje all :) teraz już wiem przynajmniej co jest nie tak :) głupi zasilacz xD

1359121200-U261555.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...