Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zbanowane konto

marek15115

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też mam bana na innym koncie i ani maila nie przysyłają ani nic. Ban jest na pewno permanentny

nafson_gameplay.png
Opublikowano

Lool, niemożliwe wkońcu stało się możliwe :( Aż sam sprawdze. Obym nie miał ;/

Ciekawe na jakiej podstawie banowali :F

Opublikowano

Ta ortografia.

Prawdopodobnie wczoraj była fala banow. Jeśli zalapaliscie jednego to perm, bo ea nie bawi się w czasowe.

Używaliście haków?

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

@up zaraz zobaczymy, mi jakiś rusek pisał, że mnie zraportuje i dostane bana, a żadnych hacków nie używałem. Chwilka.

Pozostaje kwestia za co EA dawała bany. Za wyścigi? Czy HACKI w wyścigach? Bo to dwie odrębne sprawy.

Tak poza tematem. Mają prawo dać bana za wyścigi w singlu?

Opublikowano

@up zaraz zobaczymy, mi jakiś rusek pisał, że mnie zraportuje i dostane bana, a żadnych hacków nie używałem. Chwilka.

Pozostaje kwestia za co EA dawała bany. Za wyścigi? Czy HACKI w wyścigach? Bo to dwie odrębne sprawy.

Tak poza tematem. Mają prawo dać bana za wyścigi w singlu?

Ma prawo dać za co mu się podoba bo konto jest ich własnością. A hacki w singlu to wciąż hacki.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Nie mam bana :F Ale sprawdze wszystkie moje konta.

Bany pewnie dawali za używanie tych hacków na tank moda, prędkość itd.

@edit: Jak sądzicie? To jednorazowy wybryk EA? Czy początek masowych banów?

Opublikowano

Czekacie na moją opinię? Sądzę, że sumienie Was gryzie. Autor tematu napisał, że kogoś zbanowali i wszyscy mu uwierzyli. Ja sądzę, że to prowokant i spamer, a nafson nie napisał kiedy mu zbanowali konto więc równie dobrze mogło być to kilka miesięcy temu. Przeszukałem wszelkie znane mi fora i nikt tam o banach nie słyszał.

Nie wątpię, że kiedyś ruszą młotkiem i 1/3 kont pójdzie lecz nikt nie wie kiedy to będzie. Jednak jestem pewien, że nie zaczną banować regularnie.

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

przecież to od razu było wiadomo że to ściema tu pisze o banie a w 2 temacie dajcie mu hacka na napianie kasy

Opublikowano

To jakiś troll jest, zakłada masę tematów i robi zamieszanie -.-

Nieźle daliśmy się strollować.

Dzięki benq za odpowiedź :] jakby "ruszyli" młotkiem to banowali by na podstawie danych w profilu? Tzn. wyścigów z singla? Czy jak?

Opublikowano

jakby "ruszyli" młotkiem to banowali by na podstawie danych w profilu? Tzn. wyścigów z singla? Czy jak?

Niezbyt się na tym znam ale domyślam się, że jest tak: wszystko co działo się w grze oni posiadają w postaci bazy danych. Taką bazę bez problemu można przeskanować w poszukiwaniu logów, które normalnie są niemożliwe do zaistnienia np. zbyt krótki czas wyścigu. Niestety QRBot, który masz na myśli zostawia po sobie ślad i Twój rekord na danej trasie wynosi zaledwie kilka sekund. To jest podstawą do bana, nie ilość wyścigów, a np. ich czas. Statystyki mogą ich co najwyżej sprowokować do sprawdzenia Cię, ale przy tzw. "młocie" sprawdzani są wszyscy albo konkretna grupa, nie pojedyncze osoby.

EDIT

@Torezz

Spokojnie, tak jak każdy inny gracz ;).

Opublikowano

@up

No to masz problem ... -_-

Trzeba było używać hacków z umiarem już nic z tym nie zrobisz

Masz nauczkę tak jak ja co miałem 20 aut i z tego 12 za boost :(

Opublikowano

Ohoho to niech przyjdzie taki jeden z EA na Drift miejscówkę i bana każdy dostanie na trainerach każdy leci ja też i ani razu nie dostałem w tej grze bana od Bety (oby tak dalej).

Opublikowano

Ohoho to niech przyjdzie taki jeden z EA na Drift miejscówkę i bana każdy dostanie na trainerach każdy leci ja też i ani razu nie dostałem w tej grze bana od Bety (oby tak dalej).

Za jazdę dowolną jak dla mnie nie powinni dawać w ogóle banów ponieważ nikomu to nie szkodzi....

Ty z tego nie masz żadnego zysku ani innym nie wyrządzasz szkody....

Chyba że zbieranie diamentów ale to już co innego....

Ale po co taki odkop i spam ...

A po co tu ten twój post ?? nie wnosisz nic tylko nabijasz posta i też spamujesz .....

Jak coś nie pasuje to masz opcje Zgłoś i tyle

PS. Odkopy to posty pisane dłużej jak 30 dni od wcześniejszego posta, a tu minęły zaledwie 4 dni....

Opublikowano

A ja dziś dostałem bana, tyle samochodzików poszło... jeszcze tydzień temu SB kupiłem.

Na maila, żadna wiadomość nie przychodzi.

Wie ktoś może gdzie się mogę z nimi pokłócić? ;>

Opublikowano

@up

I tak nic Tobie to nie da wiec nie ma co .....

Chyba że na prawde jesteś nie winny i na 100% wiesz że nie maja żadnego dowodu to jakis % na odzyskanie konta jest

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...