Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki

danielek160

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od długiego czasu szukam słuchawek które będą dobrze grały , miały dobre bassy i dodatkowy ładnie się prezentowały.Cena tak do 200 zł. Jeśli zna się ktoś na tym i może polecić mi jakiś sprzęt to proszę o udzielanie się w komentarzach. Z góry dziękuję ;)

Opublikowano

AKG K518

W moim przekonaniu najlepsze w tej cenie jeśli chodzi o bas (i w sumie nie tylko). Używam ich od dobrych paru lat i nie zawodzą. Bardzo polecam, o ile nie masz dużej głowy :P

#don't care

Opublikowano

spokojnie z moją głową wszystko ok :D Zastanawiałem się właśnie nad tymi słuchawkami dlatego zbieram ogólne opinie. Dziękuję za zainteresowanie i odpowiedź :)

Opublikowano

To są najlepsze słuchawki, lecz ich cena w sklepie jest bardzo wysoka.

Na allegro/tablicy można znaleźć naprawdę godne oferty tych słuchawek nawet ok. 200zł. (Nie mówię o podróbach, bo mój znajomy kupił oryginały za 300)

beats-by-dre-wireless-solo-headphone-1.jmonster-cable-beats-by-dr-dre-tour-high-

222e8ae1733713323837f5d.jpg
Opublikowano

W tej kwocie tylko i wyłącznie Creative Aurvana Live. Co do pana wyżej to nie masz pojęcia o słuchawkach, beatsy ze swoim pasmem przenoszenia chowają się przed niektórymi słuchawkami już za 350zł więc skończ wyrażać swoje nieuzasadnione opinie, bo są bezwartościowe. Co do creative'ów to na prawdę warto, mają w sobie przetworniki ze słuchawek Denona bodajże, które kosztują dwa razy tyle, osobiście zrobiłbym w nich recabling i cieszył się jakością muzyki na na prawdę wysokim poziomie.

1280314365-U1.png

Opublikowano

Beatsy - never. Zdania na ich temat nie zmienię.

Creative Aurvana Live polecane przez kolegę wyżej są good. Szczególnie rekablowane. Co do przetworników - Fostery, te same co w Denonach D1001 (słyszałam plotę, że zmienili je i teraz CALe już tak nie urywają jak za dawnych czasów, ale ile w tym prawdy to nie mam pojęcia - muszę to kiedyś zweryfikowac..). No ale jednak nie są to słuchawki basowe (ale nadal bardzo, bardzo dobre i godne uwagi, bardziej uniwersalne)

#don't care

Opublikowano

A jeśli chodzi o słuchawki do gry ? Używam obecnie Gamecom 367 no ale niestety braciszek musiał zepsuć i już pękły boje się ,że się złamią. Cena też około 200

Opublikowano

Używam randomowego headseta z mic i zawsze w miarę wystarczało. Gdy nie potrzebuję mica - biorę słuchawy od muzyki (wolę inwestować w takie).

Sklej swoje taśmą izolacyjną. Ja na swoich headsetach siadałam miliony razy i pałąk szlag trafiał ;P

#don't care

Opublikowano

Jak na słuchawki do grania to oczywiście Gamecom 780 które maja 7.1 surround ( Mam i jestem bardzo zadowolony ), a normalne do muzyki to Sony MDR-ZX600 NAJLEPSZE słuchawki jakie do tej pory miałem a miałem ich dużo ( fajne kolory, dobre sound isolation, niezłe bassy, bardzo głośne i ZAJEBISTY dźwięk )

Daj "+" to nic nie boli, a ile pomaga.

Opublikowano

@UP ale mu napisałeś, on chce konkretne słuchawki a nie jakiś shit z pierwszej półki, dlatego temat napisał...

Z mojej strony nie polecę ci nic takiego ciekawego, więc tyle w temacie sorry za spam.

Opublikowano

beat's by dree nie ma konkurencji, ale są bardzo drogie.. ale polecam osobiście

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Napisałem cena do 200 złotych a nie to tysiąca. Nie jestem taki płytki ,żeby wydawać tyle na słuchawki tylko dla lansu. Może jakość jest dobra ,ale znalazł bym słuchawki tańsze przez pół i lepsze lub podobne w brzmieniu

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Widać, że gimbaza bo monster beats...

Beatsy za 200zł to podróbki, chociaż za oryginały nawet 100zł bym nie dał.

Za tą cenę to bez dwóch zdać - CAL! (http://www.ceneo.pl/8568053)

Podobno dobre są jeszcze v-jays, ale na łbie ich nie miałem :)

Opublikowano

Superlux HD681. Bardzo dobry bass. Pięknie grają. Muzyka prawie jakbyś siedział w I rzędzie koncertów. Bardzo dobre parametry jak na cene ok. 100zł ! W zestawie worek na słuchawki oraz przełączka jack-a 6.3mm. Jedyną wadą jest niezbyt solidne wykonanie ale tylko "na oko".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...