Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Age Of Empire PL - Czyli zbuduj swoje miasto

ShrekForever

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gra przenosi Cię z powrotem do średniowiecza w Europie, gracza, jako monarcha rozszerzenie swojego terytorium, muszą zamówić swoje oddziały na całym polu bitwy!

W grze musisz stworzyć miasto o siebie podczas takiej anarchii, i spróbować przetrwać przez budowę budynków, zabezpieczenie zasobów i przeciwstawienie się inwazji od wroga, w tym samym czasie, należy podać dobrze wyszkolonych armii do siebie.

Wiele kawalerowie czekają na twój telefon! Co ty czekasz? Dołącz do nas i znaleźć swoją nieśmiertelną imperium!

Cechy gry

Delikatne zdjęć: technologia 3D stosowane w grze, bardziej żywe obrazy, które wprowadzą cię do Europeen wieku średniego.

Intense Combat: Grab miecze i strzały! Istna walka zimno stal nigdy nie doświadczyłem.

Potężni Empire: konstrukcje Upgrade, poprawić obronę, szkolenie żołnierzy, być dowódcą armii mln silnym, dążyć do ostatecznego tronie!

Challenge: Konkurs na Zasoby i terytoriów, podbić wszystkich wrogów!

Moja Opinia:

Super wciągająca gra, gdzie budujemy swoje miasto, atakujemy inne, kradniemy surowce, pola i fortece. Takiej gry już dawno nie widziałem, dużo polaków i bez złotych monet można dać jakoś rade. :) Ja korzystam z MAŁEGO BONUSU KTÓRY DAJE NAM CO TYDZIEŃ 100 ZŁOTYCH MONET I BOHATERA 5 GWIAZDKOWEGO ZA POMOCĄ TEGO KODU OD ADMINA Z KOREI to jest kod na BOHATER I 100 ZLOTYCH MONET CO TYDZIEN : 5409999916 Znalazlem go na jakims forum przypadkowo i mowie wam ze naprawde dziala ! POLECAM GRE

KOD NA 100 ZlOTYCH MONET : 5409999916

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...