Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Galaxy S3 mini, warto ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Pisałem już temat ale nie wiem co się z nim stało ;d Poczytałem wszędzie o telefonach i spodobał mi się S III mini (dobrze, że mniejszy, na pierwszy telefon nie potrzebuje jakiegoś z kosmosu 24 rdzeniowego procesora 8,53GHz TurboSpeed+™ xD). Zobaczyłem ceny i gdybym chciał go wziąć najtaniej to w t-mobile (doładowania 30 zł na 24 miechy i płace na początku 800 zł) porównałem ceny innych operatorów i mi wyszło u jednego 970 zł u innego 900. Oglądałem też galaxy s advance i ace 2, ale doszedłem do wniosku, żeby telefon posłużył na dłużej i tak szybko się nie zestarzał xD Wprawdzie s advance i s3 mini nie różnią się "bebechami", ale podoba mi się obudowa (szkoda, że plastyk) i fajne nowoczesne funkcje które pewnie chciałbym jak wszystko inne rozkminić :D A może jest jakiś lepszy telefon z tego przedziału cenowego ? Pasują mi najbardziej zasilenia 30/24 w plusie i play mam numer i chyba jest troche taniej. Telefon mi posłuży do dzwonienia oczywiście, grania w jakieś nowsze lub najnowsze gry, przeglądania internetu i jak mi się nudzi to chodzenie po ustawieniach telefonu (jak mi się nudzi to zawsze wejdę w każdą opcje w telefonie ^^).

Znasz mnie grałem na serwerach z nickiem lolo121. Jak nie wierzysz, daj serwer premium

48061.gif

Opublikowano

Warto.

Posiadam S III tylko tego normalnego a nie mini.

Nie tnie się, dobre podzespoły, ogólnie jestem bardzo zadowolony z telefonu.

Wersja mini to tylko mniejszy wyświetlacz.

Trzeba przyznać racje, że obudowa ładna :)

Opublikowano

JA też posiadam s3 ale wiem ze s3 mini ma

2 rdzeniowy procesor 1ghz a nie 4x1.4GHZ

Mniejszy ekran z mniejszą rozdzielczością

S3 i S3 mini też jest plastikowy więc na jakość nie masz co liczyć

Moja es trójeczka dostala zadrapań na ramce po 3 dniach -.-

@Wieć panie up

Te telefony łączy tylko nazwa :] no i design

@edit

I czy nie możesz wziąć HTC ??? Albo Sony ???

Opublikowano

No ale nie chce latać sobie z takim wielkim telefonem (i wydawać tyle kasy), a jeszcze dodam, że to będzie mój pierwszy telefon z androidem :D Teraz mam KP'ka 500 i szykuje się zmiana na jakiś nowszy telefon. Przeglądałem telefony samsunga i one mi się podobają, słyszałem coś o jakieś wadzie w telefonach S III, Note i Note 2 i jeszcze w laptopach że mają jakąś wadę i jak włączy się ładowania na noc to już telefon rano się nie włączy (po jakimś czasie). Chciałbym, żeby telefon był wydajny (no wiadomo gierki żeby jakoś chodziły nie te co teraz ale jakiś zapas na przyszłość), żeby się nie lagował jak to bywa i nie było z nim problemów. Ekran żeby był czytelny i dosyć jasny, bo nocą lubie przeglądać internet albo wejść tu na forum :) Podoba mi się ta opcja, że telefon się nie wyłączy podczas patrzenia na niego, ale nie działa to chyba po ciemku. A może polecicie mi jakiś inny telefon innej firmy, może też będzie dobry. Jak pisałem chciałbym u jakiegoś operatora telefon i żeby były zasilenia 30 zł na 24 miechy i jeszcze na początku jakaś dopłata do telefonu (na razie mam 400 zł, ale mogę wydać więcej gdzieś od 500-700 zł lub jakiś zaje fajny do 800). I w miarę dodam, żeby był jakiś nowszy android słyszałem o 4.1 jelly bean jak oglądałem telefony, inne miały 2.3 czy jakoś tak).

Znasz mnie grałem na serwerach z nickiem lolo121. Jak nie wierzysz, daj serwer premium

48061.gif

Opublikowano

Wiem ale nie potrzebuje telefonu wielkości tableta ;) Jasne można kupić lepszy ale nie przesadzajmy z wielkością

48061.gif

Opublikowano

Ja jestem tego zdania co ty.

Nie potrzebuje dużych fonów - od tego są tablety.

Ja dużo czytałem o tym fonie ma na urodziny chce kupić go mamie.

Jest fajny, ładnie wygląda - WCALE NIE TAKI MAŁY - i bd nowe gra na niego przez na pewno rok(ponad)

image.png 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...