Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] LP za Wina Problem

sinet114

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem chwile temu rankeda Suppotem staty 4/2/15 i Win i dostałęm -16 LP dlaczego 0.o

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Ja mam taki problem że za wina dostaje tylko 12 xD czasami 9 ale ( 9 pkt ) jak gram z qmplem Plat 1.

Nie wiem dlaczego tak mało wszyscy min. 20 dostają

;/

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Opublikowano

Gdzieś był już film na ten temat, dostajesz za wina mniej LP niż inni, ponieważ grasz na niższym poziomie niż wymaga twoja dywizja (grasz z przeciwnikami z niższych dywizji).

Ja dostaję po ok. 25 LP za win ale za to będą na Silver II gram z graczami z Silver I a czasem nawet dostanie się i jakiś Gold.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Z tym ze malo LP za wina a duzo za Lose to proste jak duzo przegrywales i twoje "elo" ktore jest niewidoczne ale nadal jest jest nizsze niz wymagane do dywizji to wtedy dostajesz ludzi ktorzy sa slabsi od ciebie pod wzgledem dywizji i wtedy tracisz ogarna ilosc puktow za lose i znikla za wina

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...