Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ktora postacia kontynuować gre i w jakie eq sie zaopatrzyc ?

end123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie gralem w 4story 2 lata jestem w posiadaniu 40 g (Gold) i mam do dyspozycji:

1.Mag 64 lvl bez eq

2.Zaklinacz 40 lvl bez eq

3.Wojownik 40 lvl bez eq

4.Rmc 36 lvl bez eq

5.Lucznik 40 lvl bez eq

6.Kaplan 40 lvl bez eq

I tu moje pytanie ktora postacia kontynuować gre i w jakie eq sie zaopatrzyc za 40 Gold

Licze na ciekawe odp bd +/- zalezy co chciecie ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

za 40 g powinieneś dostać jakąś broń +18, teraz ceny bardzo mocno spadły. Zbroje pvp +18 kupisz z 55g, kiedyś.. 180 g ;/ gra jest tak ułatwiona, że przez jeden dzień expienia z samego sprzedawania śmieci z toreb zarobisz do 10g, dodatkowo Kamnienie szlachetne , które sprzedaję( bynajmniej ja) za 70s a dziennie dropnie mi ich około 30. Jeśli dropnie ci kryształ idziesz grać i z tego też sporo kasy ci wpadnie.

SW5tdWZhc29fX19ldW5lX19fNzdfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX184X19fMl9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

Dobra wiec tak nie gralem 2 lata sporo sie zmienilo moze ulozy mi ktos plan mojej dalszej gry na najblizsze dni ?? gdzie expic itp jakie eq kupic ?? jaka klasa grac tak jak patrze to z tym magiem bd problem bo duzy lsl a malo kasy mam aby zakupic odpowiednie eq gracie dluzej to jesli mozecie doradzcie +/_ bd zalezy co chcecie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No to tak. Na twoim miejscu na początek wykupiłbym całe eq z loszków(+16) i potem myśleć nad jakąś porządna bronią.Jeżeli zaczynasz magiem to eq jest Ci najbardziej potrzebne ponieważ Mag ma niski def fizyczny a za to bardzo duże DMG . Na start powinno Ci całe eq z loszków starczyć . Jeżeli jakieś wątpliwości jeszcze masz to zapraszam gg:31769041

Opublikowano

Najlepiej graj zakiem , na niego są najtańsze itemki a na początek możesz zaopatrzyć się w lage +17 ,eq i bizu wypo.To ci styknie do nabicia maxa a potam jakoś będzie ;]

1325845644-U48159.gif
Pasjonat
Opublikowano

Mag ma duży lvl, chyba jakieś doświadczenie w nim masz, że wbiłeś ten 63. Możesz też grać łucznikiem. 40G to nie dużo teraz, więc pro eq nie kupisz, ale zawsze coś.

7ba4ef2746a62.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Sprzedaj konto. Lepiej na tym wyjdziesz i zagraj na serwerze dedykowanym ( może bedzie) Tomeczka.A tak naprawde raczej bym w to nie grał, bo ta gra strasznie PLN wyciąga, a nic porządnego za 25zł nie ulepszysz. Uwierz , nie warto w to grać. Znam się, bo długo w to grałem i dużo straciłem. No chyba, że skorzystarz z rad kolegów wyżej.

Opublikowano

Powiem tak. Na 4story zrobione dyspozycje lvl-i czyli, że możesz sobie wybrać , jeżeli masz 34 lvl to , możesz tworzyć postać od 34 lvl, jeżeli masz np. 60 to możesz stworzyć postać właśnie od takiego lvla, wiec polecam Ci z tamtej postaci jaką masz 64 lvl zrobić nową, od tego samego lvla tylko, że rmc. To też zależy jaką chcesz postać, do expienia, wojen , czy bitw oraz zdobywania PO . jeżeli właśnie taką dyspozycje wybierzesz, to jak najbardziej rmc, albo wojownik jeżeli nie , stwórz po prostu kapłana, i zrób dobre eq pvp.

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

Jeśli masz zamiar grać bo grać, dobić maxa i troche popykać i skończyć to najlepszą postacią byłby mag.
Najłatwiej wbijesz lvl, ma obszarowe stuny, dużo obszarowych obrażeń, szybko wbijesz nim poziom.
Jeśli chcesz trochę dłużej pograć, to radzilbym zacząć łukiem.
Niewiarygodnie szybki, najwięcej kryta, ma niewidke, ma bańke, jedyne co mu brakuje do bycia supermanem to leczenie i łamacz :>

Problem w tym że jest dosyć drogi. 40g starczy ci na +17 kusze, eq lochy, słabe biżu. Jak dozbierasz kasy to może na 1h i sztyl z 10 kryta starczy.
Ale wystarczy zobaczyć świątynię sławy i ilość łuczników sama mówi za siebie.

Opublikowano

Ja nie wiem co to za temat...przecież nie polece ci postaci która mi się podoba, najważniejsze żeby tobie się podobała. Mogę tylko doradzić że jak chcesz dobrze expić to możesz grać wszystkimi, bo każdą fajnie się expi. Co do tych twoich 40G to zainwestowałbym to w jak najlepszą broń.

TrollololololololololooO!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...