Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jaki priv pod serię + Ankieta

RandomBoy

Jestę ankietę  

35 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki typ serwera ogl?da ci si? najlepiej

• Medium
      10
    • Easy
      6
    • Hard
      16
    • Medium/easy
      3
  2. 2. jak? d?ugo?? odcinków preferujesz

• 10-15min
      14
    • 15-20min
      12
    • 20-25min
      3
    • 25-30min
      1
    • +30min
      5
  3. 3. Nagrywa? ca?o?? mojej gry czy tylko wybrane mom?ty

• Ca?y
      17
    • Tylko to co ja uznam, lub napiszecie w komentarzach
      18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, was wpadłem na pomysł żeby zapytać się was z jakiego metka wy chcielibyście zobaczyć serię, proszę wziasc pod uwage że serią bedzię za około miesiąć, ponieważ chcę ją zacząć z nowym mikrofonem.

Ps.: proszę o zagłosowanie w ankiecie z jakich privów ogląda wam się najlepiej jak długie odcinki i czy nagrywać całość gry czy tylko wybrane momęty

MODKI!!!!!

TO NIE JEST PYTANIE NA JAKIM SERWIE CHCE ZAGRAC< TYLKO Z JAKIEGO CHCE NAGRYWAC< KTO POWIEDZIAL ZE BEDE NA NIM GRAL :D

Opublikowano

nie wiem ... ale ty bedziesz gral nie my a seria z kazdego serwera jednym sie podoba a drugim nie .. wiec sam zdecyduj :)

Dzieki za wyrazenie opini.

Mam jeszcze jedno pytanie do ankiety :s nagrywac timelaps np.: z bcia lvl, czy wolicie pominiecie

Opublikowano

Najlepiej ogląda sie hardy.Rób odcinki jakoś 15 minutowe- czym krótsze tym wiecej osób obejrzy cały odcinek a nie uwyrki.Nagrywaj tylko wybrane momenty - np.ulepszanie ,pvp a nie jak biegasz albo cos ;)

z02ptjhqm0p6.png

Opublikowano

Według mnie hard'y lub ciekawe medium'y. ;)

Na hard'ach jest wiele rzeczy, np. ulepszanie itp. ;P Na medium'ach możesz nagrywać różne dungeony/ubijanie bossów itd. :]

Ale decyzja należy do ciebie na jaki serwer masz ochotę. ;P

Opublikowano

Ja bym preferował Easy, 10-15 minut i wybrane fragmenty :) Typu np. iście na Katy, Walka z Reaperem. Czy nawet ulepszanie EQ : D

Opublikowano

Limit lajkow na dzisiaj sie skonczyl reszcie dam jutro, zachecam do dalszego glosowania :D

@top narazie wygrywaja hard i medium, poszukam jakis fajnych, co do harda bede mial problem ;D

Co do nagrywania 7 zeby cale nagrywac a 10 zeby urywki, zobaczymy jak sie potocza dalej losy :D

@EDIT! WAŻNE

proszę jeszcze o odpowiedzenie na dodatkowe pytanie, którego nie moge już dodać do ankiety ;(

Wolicie jak ktoś nagrywa od zera czy od np,: 70lv

Opublikowano

Powinieneś zacząć nagrywać od nowa na jakimś mediumie przy okazji pokazując co interesującego można na nim spotkać, aby przekonać widzów do gry. Hard może wydać Ci się nudny, a easy nie pasuje na let's playe, dlatego właśnie powinieneś wybrać jakiś mediumek z dużą ilością graczy oraz ciekawą fabułą. Kręć kreatywnie i wrzucaj odcinki nie dłuższe niż 20 minut.

Opublikowano

Ja chętnie bym pooglądał filmiki z Balanti ponieważ sam tam gram serwer ciekawy :) hardzik ale balmora lub nowy global ^^ też by były dobre odcinki 15-20 minut

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Ja chętnie bym pooglądał filmiki z Balanti ponieważ sam tam gram serwer ciekawy :) hardzik ale balmora lub nowy global ^^ też by były dobre odcinki 15-20 minut

a na balanti mam woja 47 aura g7 itp... nawet dobry. Chciałbym już sie wzsiaść za nagrywanie ale ****** micro mi sie zepsuło

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...