Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje Gamingowej Myszy,Klawiatury i Słuchawek

BonieQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam na wydanie jakieś 150 zł na :

-Myszkę

-Klawiaturę

-Słuchawki z Mikrofonem

Chcę żeby były one w takim stylu gamigowym, gram w lola, mw3 i bo2 :D

Macie jakieś propozycję ?

%C3%9Foniek_euw_238_1_nozg.png

Opublikowano

Pomagam w sprawach komputerowych

Opublikowano

Nie no wiesz pro elo elo sprzętu gamingowego nie potrzebuje, poprostu taki by się dobrze na nim grało i był trwały, wytrzymały - tyle :)

%C3%9Foniek_euw_238_1_nozg.png

Opublikowano

Ch*j a niw gamingowy, myszka troche wyglad inny, klawa tez i za 50zł mozna kupic takie same jak za 250, a ze słuchawkami gorzej.

Ślepy czy gały Ci już wyjebało od głupoty? On chciał zestaw co przynajmniej przypomina gejmingowy...

Opublikowano

Ślepy czy gały Ci już wyjebało od głupoty? On chciał zestaw co przynajmniej przypomina gejmingowy...

chyba mnie nie zrozumiałes.. =.= Miałem na mysli to, ze te jeb**e myszki i klawiatury gamingowe niczym praktycznie nie roznia sie od tych zwykłych, a sa drozsze sporo... Słuchawki juz tak nie maja, bo jest roznica w słuchawkach za 100 i za 250zł..

19.png

Opublikowano

Oj się mylisz co do klaw i myszek. Już jest różnica

Myszki mają wieksze DPI, mniejsze opoznienia, klawisze funkcyjne

Klawiatury maja tylko klawisze funkcyjne no i jakieś tam bajery jak wejscie usb na sluchawki i mikrofon.

@down

No i gówno... Jak ty jesteś ograniczony to nie mam już dla Ciebie żadnych słów...

Ludzie jak są w gejmingu już głęboko i wykorzystują takie klawisze to je kupią i wykorzystają takie klawiatury i myszki na 101%

Opublikowano

Co z tego, przesada płacic 250zł za klawe i mysz jak mozna miec za 50zł. Ja mam klawiatrure 8lat i myszke jaies 4 czy 5 jakies za 20zł i sa dobre ...

19.png

Opublikowano

Heh 150zl? ja na same słuchawki wydałem 200 xD ale jak masz wiecej to proponuje cyborg keyboard i gamecom 780

Daj "+" to nic nie boli, a ile pomaga.

Opublikowano

A ja polecam kupić myszkę za 20 zł, a do niej podkładkę steelseries qck mini za 20+ zł co ci da bardzo duży efekt w grach, klawiaturę obojęnie jaką (ważne żeby klawisze były sprawne), a resztę zainwestować w dobre słuchawki, bo to jest klucz w grach. Tak chyba najlepiej zainwestujesz.

Opublikowano

A ja polecam kupić myszkę za 20 zł, a do niej podkładkę steelseries qck mini za 20+ zł co ci da bardzo duży efekt w grach, klawiaturę obojęnie jaką (ważne żeby klawisze były sprawne), a resztę zainwestować w dobre słuchawki, bo to jest klucz w grach. Tak chyba najlepiej zainwestujesz.

Dokładnie, te wszystkie myszki "gejmingowe" to shit, gorszy niz te za 20/30zł...

19.png

Opublikowano
Opublikowano

W miarę dobra mysz, klawa raczej też i fatalitki mam takie same :P Jak za tą kasę, to jest dobrze.

Edit: Mysz też mam i jak dla mnie zajebista :D

sygnaturaaa.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...