Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ConditionMT2 [HAMACHI]4fun

kacperpoprawa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ehh z prezki mało sie dowiedziałem spolszczenie hmm ,,nima i chuj" only client nie będe pobierał specjalnie clienta jak nic nowego nie ma ... nazwa serwera zmieniona tylko z Cordition na Condition gz ogólnie serwer robiony może z 30 min

Nie zagram

Opublikowano

Fajny z tego co wiadac Wbije na serwer, POLECAM :)

Ehh z prezki mało sie dowiedziałem spolszczenie hmm ,,nima i chuj" only client nie będe pobierał specjalnie clienta jak nic nowego nie ma ... nazwa serwera zmieniona tylko z Cordition na Condition gz ogólnie serwer robiony może z 30 min

Nie zagram

Za 25 min Dam Launchera :)

tumblr_lvgzgf6IoX1qhsfoio1_500.gif

Opublikowano

Nie Wytrzymam Psychicznie, Oddawac Prąd bo jak nie to ja tam zaraz pojade. !!!!

@edit Jednak nie pojade bo oglądam Megahit: Pojutrze ;D Polecam Leci na Polsacie.

Opublikowano

serwer do dupy RykoX , widziałem już te pliki kiedy i nawet miałem na nich serwa :) nie mogliście zrobić normalny system ulepszeń ? nie chciało się ? prościej dać epiki do Handlarzy ? wystarczy poświęcić troszkę czasu nad serwerem i zrobić go Pro żeby był a nie wielkie gówno dać!!

Opublikowano

serwer do dupy RykoX , widziałem już te pliki kiedy i nawet miałem na nich serwa :) nie mogliście zrobić normalny system ulepszeń ? nie chciało się ? prościej dać epiki do Handlarzy ? wystarczy poświęcić troszkę czasu nad serwerem i zrobić go Pro żeby był a nie wielkie gówno dać!!

Jak to Rykox to ja jestem Ksiądz, A gówno to ty jesteś :)

Opublikowano

Jak to Rykox to ja jestem Ksiądz, A gówno to ty jesteś :)

jutro ci wyśle na Pw te pliki i zobaczysz kogo one są a gówno to możliwe ze cie zrobiło albo urodziło ;x

Opublikowano

No ale launcher nie działa ... uploadnijcie chociaż clienta na inny host na . Multiupload...

Bo na speedyshare idze strasznie wolno !

Opublikowano

Haha... najbardziej zjebany server świata ! GA jest jakiś pierdolnięty daje keylogera do clienta... A po 2 ten dzieciak rozdaje eq z navi kolegom którzy zmuszają go do tego :P

Pozdro

!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...