Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[24/7][1.4.7][NP][S+FB] Górnicza Dolina

gutalos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Górnicza Dolina

Zapraszam serdecznie wszystkich zainteresowanych na serwer Górnicza Dolina!

Poprzedni serwer upadł przez wycofanie się serwerowni z lokacji polskiej.

Teraz ruszamy na nowo w lokacji niemieckiej na tych samych parametrach!

Paczka została również reaktywowana. Wycofano większość lagów, ekwipunek i statystyki od teraz zapisują się w zewnętrznej bazie MySQL. Za mapę działkową odpowiada zupełnie nowy plugin, nie musicie się teraz obawiać o utratę swoich rzeczy.

Ale co ja Wam będę opowiadał. Wejdźcie i przekonajcie się sami! wink.png

Teraz może trochę od strony technicznej.

Wersja silnika gry: Bukkit 1.4.7, na bieżąco aktualizowany

Adres IP serwera: 5.9.120.157 (Adres indywidualny)

Port serwera: 25565 (Jest to port domyślny, więc nie jest konieczne jego podawanie)
Przekierowanie: s1.gornicza-dolina.pl

Sloty na graczy: 10, ale wraz z zainteresowaniem serwerem ich liczba będzie rosnąć

Pamięć RAM / slot: 100 MB na 1 gracza

Strona serwera: Jeżeli moderacja forum zezwoli na dodanie strona również się tu pojawi

Lokalizacja serwera: Niemcy

Lista pluginów: Niestety nie mogę jej podać ze względu na powstające plagiaty serwera

Rangi na serwerze:

[HeadAdmin]

[Admin]

[Moderator]

[support]

[Partner]

[VIP]

[Gracz]

a serwer wejść może każdy, gracze Non-Premium również. Niestety nie udostępniamy nielegalnej kopii gry, taką musicie zdobyć sami, ale myślę, że dla Was to nie problem wink.png

Jako, że jest to reaktywacja serwera mogą zajść jeszcze drobne zmiany. Ale o swój ekwipunek nie musicie się martwić - wszystko zapisane jest u nas w bazach MySQL. Ponadto serwerownia zapewnia nam codziennie o godzinie 5:00 rano kopie zapasową kompletnych plików serwerowych.

Tak więc zapraszam serdecznie na serwer, oczekuję, że ponownie uda nam się rozwinąć smile.png

PS Nie jestem administratorem tego serwera. Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej, to zapraszam na serwer, gdzie jest podany link do forum.

Demokracja to ustrój, w którym możesz mówić, to co myślisz, nawet wtedy, kiedy nie myślisz.

- Edward Rutherford

Opublikowano

Witam,

Jestem HeadAdministratorem serwera Górnicza Dolina.

Jeżeli macie jakieś pytania proszę pisać do mnie na pw na forum.

@@gutalos

Dziękuje za reklame

Można prosić o zdjęcie warna? :(

Opublikowano

@Topic

Jest błąd przy edycji : nie moge usunąc przekierowania

Demokracja to ustrój, w którym możesz mówić, to co myślisz, nawet wtedy, kiedy nie myślisz.

- Edward Rutherford

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...