Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KTO 1 TEN LEPSZY :)

ciejuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem po co mi to konto, ale sobie wziolem :) dzieki

Taka jest Polska mentalność. Nie potrzebne, ale wezmę, żeby ktoś inny tego nie dostał.

he he xD

Opublikowano

buga podaj na grzybki, bo nie wierze ze on istnieje.

Ten bug co podawaj Cieju i Sekulto nie istnieje. Pisałem z obydwoma na gg - obaj chceli 30 zł, itemki do gry Metin 2, albo konto +200 lvl w grze sf game. A jak poprosiłem o screena z grzybami to co ? obaj napisali, że wszystko wydali hah ;P Dla mnie te osoby powinny już dawno zostać zbanowane na forum.

90344150794636097638.png

To jest przykładowa rozmowa z osobą Sekulto. Jak sam napisał na forum, że kupił od Cijka (czy jak temu oszustowi tam) buga za 30 zł, ale co ? biedny Sekulto nie ma czasu na bugowanie he he - normalnie parodia z tymi dwoma osobami.

Stawiam, że Sekulto i Cijek to te same osoby (ewentualnie rodzina) która myśli, że znajdzie naiwne osoby na tym forum i zrobią wała za 30 zł. <lol>.

A może oba dzieciaczki nas oświecą i pokażą screena z 1k grzybami ? bo jak przyznał Sekulto tyle dziennie można zdobyć. M A S A K R A.

Na dodatek - obaj nie mają Allegro xD

Opublikowano

I dobrze,oszusci :D aha,Ciejuu nie ciesz się tym kontem 251 ;p bo i tak kto inny ma meila i zmieni sobie hasło do niego ^^

Ponieważ to konto było wystawione na tym forum ;d

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Cisza. Przestańcie już flejmić. Dajcie spokój z tymi bugami, macie przez zmianę IP i tyle. Temat wyczerpany, bo konto wydane .

Zamykam

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...