Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KingCraft[Frakcje+Survival][NajlepszySerwer]

ImmortalHD1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

strzalka.gifTYP:Survival + Frakcje

strzalka.gifSloty:50

strzalka.gifIP:82.4.69.241

strzalka.gifPotwory:Tak

strzalka.gifZwierzęta:Tak

strzalka.gifPvP:Tak

strzalka.gifPremium:Nie

strzalka.gifNether:Tak

strzalka.gifBialaLista:Nie

Administracja.png

Właściciel Riko

HeadAdmin ImmortalHD

Moderator Kragon

Budowniczy

Poszukujemy Pilnie Technika!!!

Opublikowano

Witam :)

Z tego co czytałem szukacie Technika i wspaniale sie składa że mogę zostać i pomagać Administracji serwera, poniewż wiele przeszłem grając na serwerach swoich, kolegów i innych (Sporo ich było :D ) i z tego wynika że również sporo umiem. Nie dawno odszedłem od jednego takiego serwa, dlatego że zawinił Właściciel, który nie nadawał sie na to stanowisko <_< i szukam nowego, w którym zagrzeje miejsce ;)

Opublikowano

Witam :)

Z tego co czytałem szukacie Technika i wspaniale sie składa że mogę zostać i pomagać Administracji serwera, poniewż wiele przeszłem grając na serwerach swoich, kolegów i innych (Sporo ich było :D ) i z tego wynika że również sporo umiem. Nie dawno odszedłem od jednego takiego serwa, dlatego że zawinił Właściciel, który nie nadawał sie na to stanowisko <_< i szukam nowego, w którym zagrzeje miejsce ;)

Wbijaj na serwa pogadamy

Opublikowano

Server do dupy.. Ja sie męczę.. Buduje Hotel *Zeby sie dostac na stanowisko budowniczego* Buduje 2h pytam sie czy dokonczyc budowac czy nie. Wlasciciel pisze mi ze nie trzeba i wychodzi z servera ,a head admin mowi ze to gowno i bez sensu ze caly z drewna. Ja sie pytam czy jak zbuduje z diaxow to mu sie spodoba. A on do mnie ze jestem Debilem. Wiec sorry ale to GÓWNO ,a nie server

Opublikowano

Server do dupy.. Ja sie męczę.. Buduje Hotel *Zeby sie dostac na stanowisko budowniczego* Buduje 2h pytam sie czy dokonczyc budowac czy nie. Wlasciciel pisze mi ze nie trzeba i wychodzi z servera ,a head admin mowi ze to gowno i bez sensu ze caly z drewna. Ja sie pytam czy jak zbuduje z diaxow to mu sie spodoba. A on do mnie ze jestem Debilem. Wiec sorry ale to GÓWNO ,a nie server

Zrobilas hotel z 50 kratek caly z drewna i chcesz zostac Budowniczym mowilem bez obrazy ale to ******

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...