Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Luncher i Client XenoXMt2.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z Launcherem XenoXMT2 Prosze o pomoc !

Gdy chcę odpalić launchera pisze ,,System WIndows nie może uzyskać dostępu do określonego pliku , dokumentu ,ścieżki . Możesz nie mieć odpowiednich uprawnień , aby uzyskać dostęp do elementu

Co robiłem :

- Uprawnienia jako administrator (brak rezultatu)

- Uruchom zgodnie z : Windows XP Servi Pack 2 oraz 3 (brak rezultatu )

Dodam tylko tyle że posiadam Windows 7 i że posiadałem 2 konta na któych Folder z grą był na obu kontach , konto drugie usunąłem i może to przez to ? :/ . Próbowałem przywrócić system do wcześniejszego stanu ale są tylko 2 opcje które nie pomagają . Proszę o pomoc . Za każdą dobrą radę daję plusa , like czy coś takiego nie wiem czym tu się ocenia

Opublikowano

Po prostu ściągnij XenoX'a jeszcze raz. Brakuje jednego pliku, bez którego nie włączysz gry, którego? Określić nie umiem. Po prostu ściągnij i rozpakuj jeszcze raz. Jeśli nie zadziała, pomyślimy dalej.

Opublikowano

Jeżeli nie masz uprawnień, to znaczy, że nie jesteś administratorem komputera. Komputer jest tylko Twój, czy korzysta z niego ktoś jeszcze? Ewentualnie antiwirus dał jakiś plik do kwarantanny, przez co uniemożliwia dostępu do niego.

Opublikowano

Reinstal klienta ci pomorze.

Pomorze-to takie województwo :D

Bez net frameworka 3.5 możesz sobie w tyłku kijkiem pogrzebać.Nawet chyba to pisze na stronie głównej XenoX'a

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...