Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Mount and Blade Warband - Błąd przed oblężeniem zamku

ALTI113

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Nie wiem czy ktoś grał w tę grę, mi spodobała się nie dawno (gdzieś tak tydzień temu).

Pograłem trochę, nazbierałem armię ok.90 żołnierzy i oblężyłem zamek Unuzdaq, chciałem oblężyć jeszcze jeden zamek (próbowałem kilka), ale ciągle przyjeżdżają lordowie i wyzywają mnie do bitwy (nie chce walczyć bo mam teraz 55 żołnierzy) wczytuje cały czas backup mojego save żeby nie stracić armii. Problem polega właśnie na tym że ci lordowie nonstop mnie zatrzymują i nie mogę dokończyć budowania drabiny oblężniczej. Może ktoś pomóc, z góry dzięki.

Opublikowano

Hmm nie znam się na tej grze ale tak pewnie jest zawsze. Im dalej dochodzisz tym będzie Ci ciężej tak jest zawsze. Nie widzę w tym żadnego problemu, czasami tak jest.

Kappa.

Opublikowano

Może tak już trzeba. Czytałeś coś na ten temat?

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Opublikowano

Właśnie nie, nigdzie nic o tym nie ma. Po to właśnie założyłem ten temat.

EDIT: Mam jeszcze jedno pytanie, bo za bardzo się na tym nie znam. Otóż to, że mam już kilku bohaterów (tych z imionami) w swoim królestwie (1 zamek, bo mnie przyłapują ciągle) i nie wiem jak odpowiednio któregoś z nich wyszkolić na ministra bądź marszałka. Chodzi o skille. z góry dzięki :)

Opublikowano

Witam!

Nie wiem czy ktoś grał w tę grę, mi spodobała się nie dawno (gdzieś tak tydzień temu).

Pograłem trochę, nazbierałem armię ok.90 żołnierzy i oblężyłem zamek Unuzdaq, chciałem oblężyć jeszcze jeden zamek (próbowałem kilka), ale ciągle przyjeżdżają lordowie i wyzywają mnie do bitwy (nie chce walczyć bo mam teraz 55 żołnierzy) wczytuje cały czas backup mojego save żeby nie stracić armii. Problem polega właśnie na tym że ci lordowie nonstop mnie zatrzymują i nie mogę dokończyć budowania drabiny oblężniczej. Może ktoś pomóc, z góry dzięki.

To ta gra gdzie sie koniaczami jezdzi ? pozdrawiam Kamil :P

1373831096-U336505.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...