Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] E Papieros

ReDDioS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem nałogowym palaczem (1 nawet czasem do 2 paczek dziennie) od 2 lat, więc postanowiłem zakupić sobię e papierosa . Moi kumple je posiadają i to rzeczywiście działa . A więc pytanie brzmi tak :

czy ten e papieros jest dobry, ktoś go posiadał bądź słyszał opinie na jego temat ? :

http://allegro.pl/zestaw-2x-ego-f-lcd-e-papieros-1100-mah-okazja-i3002387728.html

zakaz handlu

Opublikowano

nie kupuj żadnego gówna z LCD bo szybko sie psują, ja sam mam osobiście ego ce4 i mam go ponad 4 miesiące, ale jak kupujesz poniżej 150zł to kup atomizer od razu porządny bo w podstawowych grzałki się psują i strasznie spalenizną śmierdzi ;p

Opublikowano

Chyba go zamówie ewentualnie jak się lcd spier*oli to w dupie z tym ja tego nie potrzebuje ważne, żeby były 2 faje i 2 baterie bo zamawiam razem z kolegą ;)

zakaz handlu

Opublikowano

To co pokazałeś, to jednorazówka.

Ogólnie polecałbym Ci kupić jednego, a dobrego, czyli trendy, lub volish crystal 2, gdyż papierosy tych firm są stabline i mają długą żywotność. Bateria kosztuje 90 zł, ale palisz długo (około pół roku - 1 rok) i Ci się nie rozwali. Na allegro jest dużo fajek eGo, są od 30 zł nawet. Miałem około 5 takich fajek, każdy E rozwala się max po miesiącu (użycie umiarkowane). Mówię Ci to jako osoba która miała wiele przeżyć z tymi produktami. Przemyśl i nie kupuj syfów.

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Eyem.... Wiesz, że e-papieros jest gorszy od normalnego? W sensie, że szybciej Ci psuje "wnętrzności".

kogo to obchodzi.. ? pali wiec i tak mnie pozyje jezeli wezmniemy to tak pod uwage wiec 10 lat w ta czy w ta dla palacza..? (chodzi mi o to ze jak juz siebie w pewnym sesie zabija to niech sie zabija c$j z nim ale zato nie bedzie tak truć innch :D )

@Edyt :D

mowiac "c$j z nim i tp nie miałem namyśli autora

muzycznapomaranczvandet.png

Opublikowano

Nie kłam, nie palisz 2 paczek dziennie bo Cię nie stać !

Jak widzisz są chujowe więc kurwa koza to jebana dziwka heheh :D

Szukaj dalej ziooom

Nie kłam, nie palisz 2 paczek dziennie bo Cię nie stać !

Jak widzisz są chujowe więc kurwa koza to jebana dziwka heheh :D

Szukaj dalej ziooom

466651444600530410215.png

Opublikowano

Narazie zakupiłem ten, który podałem . Kolejne pytanie : Dla przykładu jeżeli zepsuje mi się atomizer, grzałka itp to czy mogę wymienić ją na jakiś droższy odpowiednik, który nie będzie tak wadliwy ? ( za maks 10dni będę dysponował ok. kolejnymi 50zł może więcej )

zakaz handlu

Opublikowano

E papieros jest przede wszystkim zdrowszy od normalnych, proponuję poczytać.

Jeżeli chcesz aby doradzić Ci przy zakupie dobrego sprzętu i dobrych liquidów do niego to zapraszam na PW bądź GG :)

Opublikowano

Narazie zakupiłem ten, który podałem . Kolejne pytanie : Dla przykładu jeżeli zepsuje mi się atomizer, grzałka itp to czy mogę wymienić ją na jakiś droższy odpowiednik, który nie będzie tak wadliwy ? ( za maks 10dni będę dysponował ok. kolejnymi 50zł może więcej )

Grzałka, czyli górna część zawarta w tulejce musi być odpowiednia do modelu i tulejka musi się otwierać w clearomizerze/atomizerze.

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

E papieros jest przede wszystkim zdrowszy od normalnych, proponuję poczytać.

Jeżeli chcesz aby doradzić Ci przy zakupie dobrego sprzętu i dobrych liquidów do niego to zapraszam na PW bądź GG :)

Eeetam zdrowszy,

Jeden wywołuje raka a drugi astmę. No ale jak masz kupować to lepiej zainwestować w coś droższego :)

Opublikowano

Polecam iść do sklepu z epapierosami i sobie osobno kupić baterię, clearomizer i kabel USB tzn. ładowarkę. Ja złożyłem sobie na baterii robionej przez Monnaco - Vision Sensation, do tego clearomizer Volisha 2,4ml + kabel za 150-160 złotych. Sensowna opcja, ew. jeśli chcesz mieć coś dobrego i taniego to kup baterię ego-t na allegro za 20-30złotych do tego porządny clearomizer Volisha, Ekinga lub coś tego typu i kabel.

1280314365-U1.png

Opublikowano

Mój kolega ma e-papierosa, a także jest nałogowym palaczem. Ale on kupił go sobie ze względu na wygodę. Nie musi nawet od kompa odchodzić, żeby zajarać. :D On palił około paczki dziennie, a teraz siedzi z tym e-papierosem praktycznie cały czas, więc to także jest mniej nasycające. I szczerze Ci powiem, że to jest jakaś alternatywa dla fajek, ale nie licz na jakiś ogromny spadek kosztów palenia, bo wkłady także kosztują, a przy dużej częstotliwości palenia szybko się kończą.

Opublikowano

Porządne e-papierosy zaczynają się od 150zł-200zł mój kumpel wydał 220 zł ma go od listopada i nie narzeka ;)

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Opublikowano

e-papieros nic ci nie da, uwierz mi. większość ludzi kupuje go tylko dla lansu :>

124124214_nwxnqwq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...