Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kupno

TheBestOfTheMC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

mam 3000 Foundsów(miałbym 5 gdyby pipka Sogoane mnie nie ojepala ;_;)

I nie wiem czy kupić sobie więcej foundsów aby odblokować m95 Czy teraz kupić SVD

Bardzo proszę o pomoc:D

d594ff8a91722f9cce0884d6fe925b29ce90f81f.png

Cycki Do Kontroli B)

Opublikowano

kupuj m95 .... svd jest szybkostrzelne i to nie dla sniperów a jakiś pipek bawiących się w niby szturma...xD
m95 zdejmuje na hedshota na każdej odleglości SVD na 1 hed i 1 strzał a sniper ma na heda dedać a nie bawić się w dalsze celowanie.....;p

YAY

Opublikowano

Pistolet i strzelić sobie w łeb:D

Tak na serio, jak nie masz nic odblokowanego to dupa.

Ale jak masz odblokowane któreś z tych co podam i cie stać, to bierz:

-m24

-GOL(tak średnio polecam, lepiej m24)

a jak nie to z sv lataj dalej...

436951440626370320491.png

Opublikowano

Kupuj M95, ja niestety kupiłem pakiet z SKS'em. Jak dobrze trafiasz to 2-3 strzały i dead. Tylko czekam na koniec miesiąca i biere M95 :]

Opublikowano

Jtiger najlepszy zestaw dla snipera, warto dopłacić bo jak wyczujesz bron to bedziesz wszystkich kosił, nie lubie M95 za jego długie przeładowanie całkowicie zepsuli tą broń tym oto sposobem...

E8400 E0 @4,2GHz 1,4V Co Scythe Mugen II

4x2GB DDR2 Hyperx Black Edition @1240mhz -- Gigabyte EP45-UD3R

Saphire HD7770 1GB @1400mhz AccereloExtreme

OCZ VERTEX 2 128GB i 750GB WD Black 64mb

Tagan 600W -- Silentum PC Gladius 800 FAKE

Opublikowano

SKS jest miodny.

Jakby M95 albo M82 miały taki zasięgi bulltedrop co sks to to by była miazga.

Z SKS pobiłem rekord światowy (jak go zrobiłem, to przynajmniej nim był) 406m z headshootem.

Jak dobrze ogarniasz to wszystkim pograsz.

436951440626370320491.png

Opublikowano

dla snipera najlepszy zestaw to jtiger ewentualnie shodreduxa ;d sks jest szybkostrzelne ale na 3 czyste strzały deda i dość szbko na sharq można nim spokojnie campić :)

jak już pytasz się o inny pakiet to nie kupuj m95 ...... jtigera/shodreduxa najlepiej a dla assulta jak narazie najlepszy jest krafdejut czy jakoś tak.... ten z REXem do tego dokupić AEKA i pro ;)

YAY

Opublikowano

Radzę Ci zrobić tak jak ja sam robiłem - kupuj M24 za normalne Creditsy, będzie Ci się grało dużo lepiej niż SW-98, a te 300 spokojnie odrobisz w 1 dzień. Kiedy odblokujesz np. M95 to się przerzucisz. Chyba, że możesz wydać jeszcze trochę kasy, wtedy polecam JTiger - po prostu kosa. SWD odradzam, nie warte ceny. Ja osobiście na początku kupowałem M24 co dzień, potem zdecydowałem się kupić na zawsze za Funds i dokupić lufę precyzyjną, grałem tym do czasu uzbierania Fundsow i kupiłem JTiger, nie było to najlepsze rozwiązanie, ale jakoś nie byłem przekonany do kupna Funds, teraz wiem, że warto.

Jeszcze jedno, jeżeli zrobisz tak jak Ci radzę, a potem kupisz JTiger, to broń opanujesz w 1 dzień. M24 to takie demo L96.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

M95 jest dobre ale SKS lepszy :D wiec nie wiem po co kupować m95 jak już ta snajperka wyszła z mody

Kupuj jedną z tych SKS,L96A1

Opublikowano

Mam w 4 literach mode xD ważne żeby dobrze ciorało, ma L9 niestać mnie bo mam 10 lvl a 16 k foundsó to nie dla mnie xD
Prawdopodobnie kupie sobie SKS, ale nie wiem czy dobrze się gra bez dodatków czy z dodatkami .

d594ff8a91722f9cce0884d6fe925b29ce90f81f.png

Cycki Do Kontroli B)

Opublikowano

@UP

w zestawie z shotgunem dobrym i najlepszymi dodatkami masz za 9.7k kasy bodajże :) osobno nie kupuj bo się nie opyla ^^

YAY

Opublikowano

nie zastanawiaj się tylko kupuj m95 ta broń wymiata oczywiście nie jest to najlepsza ale jest super :D ostatecznie polecam m24 albo GOL zależy czy lubisz większe czy mniejsze dystanse :D

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

@Up.

Lapka naprawiłeś,czy z kompa piszesz? :D

ten pakiet z sks też się opłaca, jak masz skila np z szturma to na 2 hity koleś pada.

z kompa ;p

nie zastanawiaj się tylko kupuj m95 ta broń wymiata oczywiście nie jest to najlepsza ale jest super :D ostatecznie polecam m24 albo GOL zależy czy lubisz większe czy mniejsze dystanse :D

nie napisze tak jak angel że * wyszła z mody * bo i tak bardzo dużo sniperów ją używa ale

nie opyla się kupować tego..... bardziej bym zmienił że w OSTATECZNOŚCI m95 .... m24 jest szybkie epic dzwięk strzału itp...xD jak już chcesz kupić coś pod m95 to tą sniperke na 27 ;) jest moim zdaniem o wiele lepsza bez dodatków niż m95 z ^^ choć ja i tak zostane przy sks/l96.... dla początkującego najlepszym wyborem jest m24/gol potem l96 ;)

YAY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...