Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

placenie co miesiac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możesz płacić co dwa miesiące pre - paidem. Kupujesz choćby kod na pre - paid na keye.pl czy Inexus.pl i ten kod wklepujesz na stronie WoWa, i masz grę opłaconą. Znaczy się tak było jeszcze na starej stronie za WOTLK, nie wiem jak teraz jest, bo ja na trialu jestem.

Cena pre - paida u nas to zwykle 60 - 100 zł.

Opublikowano

Opcja 1. Prepaidy - to już Ci kolega wyżej wyjaśnił cena ~80zł(na dwa miesiące)

Opcja 2. Tutaj potrzebna jest nam karta kredytowa etc. Ustawiamy w acc opcje subksrypcji (są różne częstotliwości - można nawet roczną) - subskrypcja - tej fazy chyba nie trzeba tłumaczyć, coś jak prenumerata

Opcja 3. RaF'y :

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Ale czy ja wiem czy opłacanie co miesiąc jest opłacalne ? Cena na eu.battle.net to 43zł i musisz oczywiście posiadać kartę kredytową.

simply.4557.gif

Opublikowano

Ja chyba z pre paidow skorzystam bo refy to trzeba co 1 miech placic a nie zawsze kase bd mial

To sobie kup na 2miechy np rafy. i dogadaj sobie, żeby Ci co miesiąc doładował a nie 2 na raz.

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Ewentualnie możesz też za golda kupić doładowanie, podobno jest to popularne. Ale czy legalne? Mam wątpliwości.

Opublikowano

Ewentualnie możesz też za golda kupić doładowanie, podobno jest to popularne. Ale czy legalne? Mam wątpliwości.

Sprzedawanie golda jest zabronione, ale nie udowodnią Ci , że to sprzedaż. możesz się z nimi kłócić . a tak to co ? im to rybka co Ty zrobisz ze swoim kluczem. im idzie hajs na konto to im to...

1373369406-U138092.png