Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobrze zarabiający czołg premium 6 tieru

Uszin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Jaki jest najlpeszy zarabiający czołg 6 tieru mam na oku Dicer Max oraz PzIV S.

Opublikowano

Siemka. Jaki jest najlpeszy zarabiający czołg 6 tieru mam na oku Dicer Max oraz PzIV S.

Dicker Max dla bardziej ogarniętych graczy gdyż nie można strzelać gdzie popadnie.

PZ S ma bardzo celne działo, z dobrą penetracją.Dobrze sprawdza się jako snajper.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o VI tiery, to zdecydowanie mogę polecić Dicker Max`a, pod warunkiem, że potrafisz chociaz w niewielkim stopniu oszczędzać pociski. Grając tym TDkiem jak TDkiem, nie jak czołgiem ciężkim, świetna zabawa gwarantowana, a i kredyty lecą jak szalone.

Plusy:

+ Niezła mobilność

+ Niesamowite działo

+ Genialny kamuflaż

+ Przyzwoite losowania

+ Zasięg widzenia

+ Opuszczanie działa

Minusy:

- Kartonowy pancerz

- Drogie pociski (800 za pestke)

Ostatnio miałem bitwę w której ugrałem 67k kredytów/53k na czysto (na premium) co nie jest żadkim widokiem, bez premki zarobki wahają się od 15-30k. Dodatkowo mogę jeszcze polecić dosyłacz, lornetę i szybsze celowanie jako dodatkowe wyposażenie, jeżeli chodzi o załogę, to koniecznie kamuflaż. Styl gry to kampienie w krzakach, a potem pod koniec bitwy wykańczanie niedobitków w białych rękawicach :) Szczerze polecam i pozdrawiam!

Pozwoliłem sam siebie zacytować.

Opublikowano

Dobrze to powiedz mi ile jest czołgów premium 6 tieru .

DM według mnie .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Dobrze to powiedz mi ile jest czołgów premium 6 tieru .

DM według mnie .

2, zaniedługo wprowadzą trzeci.

76561198001815076.png
Opublikowano

Najlepiej poczekaj troche pograj tymi premkami na testowym serwerze wybierz sobie odpowiedni i poczekaj jak mu cene obniżą

cristiano_ronaldo_by_hector_elrojo-d62sr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...