Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Survival Games

LosGamiAmi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko robie SG - Survival Games na swoim serwerze noi wszystko wgrałem i jest ok komendy itd z YT z poradnika noi tak zrobilem wszystko i jak klikam na tabliczke to nic sie nie robi a jak pisze /sg join np 2 tak jakby tam tego nie bylo chodzisz rozwalasz . Prosze żebyście mi podali Komendy gdzie wgrać albo coś Z góry dziękuje

Opublikowano

wpisz /plugins i zobacz czy plugin od SG jest na czerwono czy zielono, bądź czy nie walnąłeś się jakoś w konfiguracji.

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Zobacz czy twoja mapa ma nazwe world w głównym pliku jeśli nie to możliwe że cię wywala na inną mapke i dlatego może nie działać.
Miałem tak samo z pluginem "MobArena" i to było przyczyną. Sprawdź, jeśli to nic nie da to podaj mi na PW swoje gg postaram się pomóc.

YtWnUHH.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...