Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moje czołgi :)

Tychus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Marauder (Czołg średni)

fjookj.png

Wieża: Marauder L1 Type A

Działo: 122 mm Marauder

Silnik: Disel 800 KM maksymalna prędkość 62 km/h

Podwozie: T-34/85

Radio: Marauder Radio CT1

Taki tam czołg :P

Marauder 2

2cp4zd1.png

Wieża: Marauder L1 Type B

Działo: 122 mm Marauder 2

Silnik: Disel 800 KM maksymalna prędkość 62 km/h

Następnym czołgiem będzie Combat Panthera-10/20

Nie podoba się ? Nie komentuj! Jeżeli się podoba proszę napisać uwagi i co mam poprawić :)

Codziennie nowe czołgi!!!

sig2@TychusPL@eu@9@0@11111111111111@1111

Opublikowano

Poprawka !! To nie "maruder" tylko "MARDER" !! :P

@Edit:

Aha.. dobra załapałem xD

Do poprawki to grafika czołgu :P

ps. po co taki temat ??

x

Opublikowano

Nie podoba się ? Nie komentuj!

Chyba kogoś troszeczkę krytyka boli <_<

A tak wracając do tematu...

Jak napisał ktoś wyżej to na cholerę taki temat?

66469259449648976533.jpg

Jak mamy to brać na poważnie jeżeli nie ma żadnych PORZĄDNYCH parametrów? Bo ok pomysł można mieć nikomu tego nie bronię, ale jeżeli się za coś bierze to się chyba robi coś porządnie... Brak jakichkolwiek danych dotyczących np. pancerza

Ok też się zabawie...

OTO NAJNOWSZY I NAJLEPSZY CZOŁG

PABACH

37601780919092558332.png

Parametry:

Wieża: Pabach KWRDG 21-21,36

Działo: Proca na kamienie o średnicy 3 cm

Silnik: Na barszcz osiągający moc 3 dorodnych karpi, Max speed: 55,(9) km/h

Podwozie: Własna zaawansowana konstrukcja

Radio: Krótkofalówki z Chin

Opublikowano

@up Po co hejtujesz myślisz, że jesteś fajny ?? ;) Bo raczej to ci nie wychodzi.

Ps. Twoje wszystkie posty polegają na hejtowaniu innych :) A jeżeli nie umiesz czytać to nie mój problem "Nie podoba się ? Nie komentuj!" Jednak też te zdanie jest dla ciebie nie wyróżniasz się z grupy :)

Opublikowano

@up Po co hejtujesz myślisz, że jesteś fajny ?? ;) Bo raczej to ci nie wychodzi.

Ps. Twoje wszystkie posty polegają na hejtowaniu innych :) A jeżeli nie umiesz to nie mój problem "Nie podoba się ? Nie komentuj!" Jednak też te zdanie jest dla ciebie nie wyróżniasz się z grupy :)

To nie jest hating. Po prostu w dość szybki i klarowny sposób przekazuje swoje poglądy na dany temat. A tak na marginesie... Nie możesz zakazać mi komentować, bo po:

1. Jesteśmy w internecie

2. To jest forum więc chyba taka jego rola żeby się wymieniać poglądami

3. Kim ty niby jesteś żeby mi zakazać komentować? xD

Opublikowano

Temat miałby sens, jakbyś własnoręcznie wykonywał ładne modele 3d/malował concept arty, wynajdywał jakieś prototypowe silniki, działa, podwozia itp. i składał z tego czołgi a tak to każdy może zrobić to co Oriox (i w sumie to co Ty) wymyśleć silnik na buraki i działo na kartofle. Tyle z mojej strony.

Opublikowano

Projekt autora tematu nie ma szans bytu. Żeby ten czołg na takim silniku osiągnął taką prędkość musiałby być czołgiem lekkim i mieć inne zawieszenie ;d

76561198001815076.png
Opublikowano

Mam Blendera ale za bardzo grafiki nie umiem ale cos tam moge złożyć :D np Churchill 1 z działem VK3601H :P

Opublikowano

Mam Blendera ale za bardzo grafiki nie umiem ale cos tam moge złożyć :D np Churchill 1 z działem VK3601H :P

Wyjdź i nie wracaj kapuśniaku

1344088604-U104816.jpg

SilkroadFan

Opublikowano

Marauder (Czołg średni)

fjookj.png

Wieża: Marauder L1

Działo: 122 mm Marauder

Silnik: Disel 500 KM maksymalna prędkość 62 km/h

Taki tam czołg :P

Marauder 2

Obrazek jutro i parametry!

Nie podoba się ? Nie komentuj! Jeżeli się podoba proszę napisać uwagi i co mam poprawić :)

Codziennie nowe czołgi!!!

BEZNADZIEJA lepsze rysuje na lekcji matematyki .

Rysuje też inne rzeczy :)

Jak chcesz sie w to bawić to rób w grafice 3D .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Jeżeli macie hejtować, to hejtujcie z głową i z inteligencją. Ale dobra, bo to w końcu MPC forum czyli 93% użytkowników to gimbusy w wieku 10-13 lat...

Moim zdaniem wypowiedź typu "Rysunek pokazuje poziom inteligencji autora" nie są porządnymi argumentami. Co myślicie, że fajni w tedy jesteście? Nie wiem jak tam inni, ale ja się czasem dziwię, że można posiadać tak niski poziom wypowiedzi.

Może i autor nie jest utalentowany plastycznie, może jego projekt jest bezsensu, ale nie należy oceniać poziomu inteligencji autora po jego poście, bo gdybym ja bym miałbym tak oceniać to 80% tego forum ma buraka zamiast mózgu...

BEZNADZIEJA lepsze rysuje na lekcji matematyki .

Rysuje też inne rzeczy

Ahh... więc twierdzisz, że ładniej rysujesz na lekcji, tak? Tak więc proszę pana, proszę to udowodnić i zamieścić zdj. swojego zeszytu.

Co do tematu, to dla mnie projektowanie nowych czołgów jest czymś naprawdę ciekawym. Sam czasem coś po projektuję na kartce, ale większość rysunków mi się nie podoba. Planuję też zaprojektować osobną frakcję.

Kiedy nauczę się programować, to mam w planie też zrobić WoT'a w 2D, w którym wprowadziłbym właśnie swoje drzewko. Ale zanim do tego dojdzie... Jak na razie ten projekt jest tylko planem. :D

Opublikowano

@ref

No kamil, 2 dni minęły i rysunku nie widzę. Co jest, boisz się, że gorzej wypadną od rysunku autora?

@do autora

Będziesz projektował więcej czołgów? Cudze projekty dają mi natchnienie.

Opublikowano

Nie siedze na forum 24/7 więc czego chcesz ?

Dam jeszcze dzisiaj jak wróce do domu .

Jak chcesz projektować czołgi to rób to odręcznie a nie paintem .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Racja, nie siedzisz na forum 24/7, ale gdyby nie ta prowokacja, to byś w ogóle nie zajrzał prawda?

Ależ ja rysuję odręcznie, przecież napisałem

Co do tematu, to dla mnie projektowanie nowych czołgów jest czymś naprawdę ciekawym. Sam czasem coś po projektuję na kartce, ale większość rysunków mi się nie podoba.

Opublikowano

Tychus, wkurwiasz

Jesteś pierdolonym trollem/debilem , który chce się... Popisać? Popisać debilizmem?

"Idź w Hummela a z hummela przejdź na black princa" (jeszcze jakiegoś heavego zapomniałem)

Piszesz BEZSENSOWNE tematy , kłócisz się o byle co, a znasz się na tej grze jak osoby które mają niecałe 20 bitew

W komputerach MNOŻYSZ Ghz przez ilość rdzeni...

Radujesz dupę 8'rdzeniowym procesorem, kiedy są 12 i więcej

Zadajesz pytanie, a potem krytykujesz odpowiedź
Boisz się krytyki

Polecasz war thundera - bo można latać samolotami, jeździć czołgami i inne ,ALE WEŹ POD UWAGĘ, ŻE CZOŁGI POD KONIEC ROKU WEJDĄ

"Jak chcesz komputer do gier to zainstaluj windowsa XP"

Człowieku, czy ty wiesz co ty kurwa mówisz? Zdajesz sobie sprawę, że nowsze gry potrzebują DirectX 10-11 KTÓRY NIE DZIAŁA NA XP?

Kurwa, ogarnij się , albo wypierdalaj z tego forum (potraktuj to sobie jak chcesz, radę albo groźbę)

@napisałem to wszystko w jednym , bo nie chce mi się spamować w każdym twoim temacie , pozdro, poćwicz

@edit
żeby było do tematu - rysunki są chujowe

shoob.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...