Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Wycofana kolba NEMEZIS

lemanio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

może niewłaściwy temat, ale czy kolba precyzyjna dająca 4 celności na snajperze jest dobra, bo wygralem ją w dd na zawsze.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Nie wiem jak reconem ale u mechanika sie sprawdza. Wciagnalem ja na 1 dzien, przy g53 daje taki man recoil jak thunderbolt

@edit ciesz sie ze wylosowales bo cena w porownaniu do thundrbolta jest zaporowa

Opublikowano

Ja kupiłem powiem tak kolba dobra do broni które mają duży odrzut szkoda że ją wycofują :(

Opublikowano

Mam tylko dwie sztuki: na szturmowcu i medyku. Na mechanika nie starczyło kasy i czasu :< (Na medyku mam ze starego pakietu M27 IAR, a na szturmowcu z famasa).

Ogólnie to bardzo lubiłem tę kolbę :<

y526IOx.jpg

Opublikowano

Kolba,kolbą przecież i wycofują bądź już wycofali też magazynki piranha (stingray też,ale i tak te ammo to padzioszka),które są najlepszą amunicją...

A co do kolby nemezis i tak była słaba są lepsze zamienniki.

W każdym bądź razie skoro tyle rzeczy już wycofują/wycofali to co oni zamierzają zostawić ? czy być może coś nowego wypuszczą ? któż to wie....

Opublikowano

Nemezis to moja ulubiona kolba, dobrze że ją kupiłem przed wycofaniem.

Pomogłem? Daj lajka to nic nie kosztuje :rolleyes: .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...