Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Broń dla Gunera

BFHmaniak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanie opłaca Się kupić bojowe ramię mosiążnego zginacza? z:daleki szybkostrzelność wolny i druga funkcja krótkie b.szybki.Za dobrą odpowiedź dam like.

Opublikowano

Tzn jeśli chcesz jej używać tylko na daleki dystans (bo tylko na to się nadaje) to nie polecam. Jest drogie, a dmg to samo co Gnatogryz/Wolfgang :/ Na krótki dystans, lepiej nie gadać - słabszy od Szwajcara/Plecodrapa (porównanie - 5-11, ramię - 3-5).

Jeżeli chcesz, to kupuj. Dla mnie jednak nie opłaca się wydawać tylu Funds - kupiłbyś bandaże, klucze do skrzyni, może jakieś pozy :)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

To ramię to słabszy reskin m.rkm Maksa bez granatów. Grałem nim, nawet fajny, ale jednak słaby. Kup s. Szwajcara na krótki i s. Gniatogryz na daleki i git :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Wy naprawdę jesteście tacy ułomni, że nie potraficie przed napisaniem tematu sprawdzić czy już nie został napisany?

http://www.mpcforum.pl/topic/703054-q-bojowe-ramie-mosinego-zginacza/

broni nie polecam kupić, jak masz kupować mg na daleki to tylko zwykłe lr albo super/uber

a jak na krótki to mg na krótki zwykłe czy też uber/super

ew. polecam jeszcze M249, imo broń dobra na daleki jak i na krótki

Opublikowano

[...] s. Gniatogryz na daleki [...]

Gnatogryz, a nie Gniatogryz ^^ Haha, like za literówkę :DxD

@UP

Wydaje mi się, czy szukasz tylko zaczepki ? Po co napisałeś ten post ? Nie koniecznie wszyscy są tacy doskonali jak ty ... Ale to też nie znaczy, aby wyzywać ich od ułomnych. Nie wiem, nie chce mi się wdawać z tobą w jakieś dyskusje. Masz jakiś problem, napisz na PW - spróbuje pomóc. Przemyśl na drugi raz to, co chcesz napisać. Pozdrawiam, BFH Polska :)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Nowicjusz
Opublikowano

Ta broń jest do bani nie kupuj jej. - głupi wygląd, słabe DMG, droga

Lepiej Gnatogryz kup jak chcesz coś na daleki, a jak na bliski to szwarcara, po co przepłacać?

Zgadzam się co do Kreatora, że M249 jest dobra i na daleki i na bliski.

Ja gram tak: M249 + punk sg + bazoo i jest to imo najlepszy zestaw, z M249 zabijesz kolesia i z dalekiego dystansu i z krótkiego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...