Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[24/7][100 slotów] IGUNA - III edycja serwera

Tomaszwinner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer słaby. Kilka rzeczy, które rzucają się w oczy zaraz po wejściu na serwer. Styl budowli praktycznie skopiowany ze starej edycji, nic zaskakującego, statek jest niemal IDENTYCZNY, jak te na poprzednich dwóch edycjach. Książki, zarówno te z questami, jak i wprowadzające do gry są pełne błędów ortograficznych i w większości skopiowane z internetu, zero własnej inicjatywy twórczej. Jak na to ile razy był przekładany start tej edycji, to serwer jest po prostu chuj*wy. Ortografia nie jest pilnowana przez modów, najbardziej pilnowane jest to, żeby nikt nie wypowiedział się krytycznie na temat serwera, bądź jego administracji, jest to karane od razu banem. Poza tym ogromne lagi. Co do strony, od razu uwagę przykuwa napis w prawym, dolnym rogu "wykonanie: dragonxt.pl" czyli nie posiadają webmastera. Poza tym kiedy wejdziemy w zakładkę "Kontakt" naszym oczom ukazuje się napis: "Wszelkie pytania, nadużycia proszę zgłaszać na [email protected]" . Na prawdę profesjonalny, jak na tak długo istniejący serwer, panel kontaktowy. To wszystko składa się na to, że Nie polecam marnowania czasu na LAGUNĘ!

Opublikowano

Serwer słaby. Kilka rzeczy, które rzucają się w oczy zaraz po wejściu na serwer. Styl budowli praktycznie skopiowany ze starej edycji, nic zaskakującego, statek jest niemal IDENTYCZNY, jak te na poprzednich dwóch edycjach. Książki, zarówno te z questami, jak i wprowadzające do gry są pełne błędów ortograficznych i w większości skopiowane z internetu, zero własnej inicjatywy twórczej. Jak na to ile razy był przekładany start tej edycji, to serwer jest po prostu chuj*wy. Ortografia nie jest pilnowana przez modów, najbardziej pilnowane jest to, żeby nikt nie wypowiedział się krytycznie na temat serwera, bądź jego administracji, jest to karane od razu banem. Poza tym ogromne lagi. Co do strony, od razu uwagę przykuwa napis w prawym, dolnym rogu "wykonanie: dragonxt.pl" czyli nie posiadają webmastera. Poza tym kiedy wejdziemy w zakładkę "Kontakt" naszym oczom ukazuje się napis: "Wszelkie pytania, nadużycia proszę zgłaszać na [email protected]" . Na prawdę profesjonalny, jak na tak długo istniejący serwer, panel kontaktowy. To wszystko składa się na to, że Nie polecam marnowania czasu na LAGUNĘ!

Ty jesteś dyslektykiem ?! Ja żadnego błędu nie widziałem jeszcze. Na razie największym błędem jesteś ty.

Opublikowano

Witam hejterze!

To, że otrzymałeś bana na serwerze nie oznacza, że musisz go hejtować.

Pozdrawiam!

Administracja Iguna.pl

Opublikowano

Witam hejterze!

To, że otrzymałeś bana na serwerze nie oznacza, że musisz go hejtować.

Pozdrawiam!

Administracja Iguna.pl

Tomasz, dobrze wiesz że nie dlatego idą hejty na Twój ?serwerek? Po prostu wyrażam swoją opinię na temat tego syfu, a jest ona nie pochlebna jak widzisz, czyli musi być ku temu jakiś powód. :)

Ty jesteś dyslektykiem ?! Ja żadnego błędu nie widziałem jeszcze. Na razie największym błędem jesteś ty.

Nie, nie jestem dyslektykiem, potrafię składać zdania w języku polskim i nie wyglądają one jakby je pisał ktoś z gimbazy, tak jak jest to w Twoim przypadku. Co do tego że nie widziałeś. Od jak dawna grasz na lagunie? Bo ja od pierwszego dnia i mówię Ci z czystym sercem że takich błędów jak na tym serwerze nie widziałem na żadnym innym. Jeszcze żeby to tylko gracze popełniali, ale niestety członkowie administracji również .

Wracając do tematu serwera:

HeadAdmin to zwykły dzieciak, który boi się z kimś pogadać o czymkolwiek na TS, a wszystkich decyzji dokonuje za plecami, bez wiedzy osób, których dotyczą jego decyzje. Poza tym przypina sobie prawa do rzeczy, które nie są jego, takich jak dedyk, TeamSpeak, albo stary szablon strony. Tak na prawdę do startu 3-ciej edycji tylko !NAZWA! należała do niego i nic więcej :). Idąc dalej - Dlaczego w reklamie jest podane IP TeamSpeaka? Ten serwer ts jest nieaktywny, ponieważ osoba, na której serwerze dedykowanym stał ten serwer poznała się na Tomaszu i podziękowała za dalszą współpracę. Nie liczcie że będzie jakikolwiek serwer głosowy, ponieważ umiejętności headadmina w tej dziedzinie jak i w każdej innej ograniczają się tylko i wyłącznie do kliknięcia przycisków BAN, MUTE, albo KICK. Co do samego serwera przez czeste crashe spowodowane nieudolnym wgraniem pluginów przez Tomasza(konsola srała błędami że aż miło) ludzie tracili eq, pisali, błagali Tomasza o oddanie, ale oczywiście korona z głowy by spadła. Jeżeli któryś z nowych graczy, czytających ten temat nie wierzy w to co piszę, niech wejdzie na serwer, zapyta takie osoby jak (tutaj pozdrawiam) Sucharek666, Sener155, DiamondXardasPL, GokuSSJ5, epeP, emteka, Ktos, o to, kto jako jedyny z administracji wstawiał się za takimi ludźmi, i za co wyleciał. :)

Pozdro Tomek, rozwinąłem post do maksimum, bo znowu napiszesz ze "hejtuję" serwer bo dostałem bana . :)

Opublikowano

Tomasz, dobrze wiesz że nie dlatego idą hejty na Twój ?serwerek? Po prostu wyrażam swoją opinię na temat tego syfu, a jest ona nie pochlebna jak widzisz, czyli musi być ku temu jakiś powód. :)

Nie, nie jestem dyslektykiem, potrafię składać zdania w języku polskim i nie wyglądają one jakby je pisał ktoś z gimbazy, tak jak jest to w Twoim przypadku. Co do tego że nie widziałeś. Od jak dawna grasz na lagunie? Bo ja od pierwszego dnia i mówię Ci z czystym sercem że takich błędów jak na tym serwerze nie widziałem na żadnym innym. Jeszcze żeby to tylko gracze popełniali, ale niestety członkowie administracji również .

Wracając do tematu serwera:

HeadAdmin to zwykły dzieciak, który boi się z kimś pogadać o czymkolwiek na TS, a wszystkich decyzji dokonuje za plecami, bez wiedzy osób, których dotyczą jego decyzje. Poza tym przypina sobie prawa do rzeczy, które nie są jego, takich jak dedyk, TeamSpeak, albo stary szablon strony. Tak na prawdę do startu 3-ciej edycji tylko !NAZWA! należała do niego i nic więcej :). Idąc dalej - Dlaczego w reklamie jest podane IP TeamSpeaka? Ten serwer ts jest nieaktywny, ponieważ osoba, na której serwerze dedykowanym stał ten serwer poznała się na Tomaszu i podziękowała za dalszą współpracę. Nie liczcie że będzie jakikolwiek serwer głosowy, ponieważ umiejętności headadmina w tej dziedzinie jak i w każdej innej ograniczają się tylko i wyłącznie do kliknięcia przycisków BAN, MUTE, albo KICK. Co do samego serwera przez czeste crashe spowodowane nieudolnym wgraniem pluginów przez Tomasza(konsola srała błędami że aż miło) ludzie tracili eq, pisali, błagali Tomasza o oddanie, ale oczywiście korona z głowy by spadła. Jeżeli któryś z nowych graczy, czytających ten temat nie wierzy w to co piszę, niech wejdzie na serwer, zapyta takie osoby jak (tutaj pozdrawiam) Sucharek666, Sener155, DiamondXardasPL, GokuSSJ5, epeP, emteka, Ktos, o to, kto jako jedyny z administracji wstawiał się za takimi ludźmi, i za co wyleciał. :)

Pozdro Tomek, rozwinąłem post do maksimum, bo znowu napiszesz ze "hejtuję" serwer bo dostałem bana . :)

Drogi Graczu!

Składnia Twoich zdań niestety zostawia wiele do życzenia... (skoro tak się czepiasz 'TeamHP')

Masz pogląd na tą całą sprawę z tego pryzmatu, iż zostałeś wyrzucony z Administracji.

To może uzasadnię dlaczego zostałeś wyrzucony?

- przypomnij sobie ilu graczy zbanowałeś za rzekome posiadanie cheatów?

- ile razy reklamowałeś serwer w porównania do np. Drilera (który robił to kilka razy dziennie)?

- ile razy grałeś na drugich kontakt pomimo mojego zakazu?

- próbowałeś robić namowy w celu wyrzucenia Administratora SQut3ra (tak naprawdę chciałeś wskoczyć na jego miejsce)

Tak więc Drogi Hejterze życzę powodzenia w prowadzeniu własnego serwera (podobno wczoraj miał wystartować?)

Pozdrawiam!

Administracja

Iguna.pl

Opublikowano

Drogi Graczu!

Składnia Twoich zdań niestety zostawia wiele do życzenia... (skoro tak się czepiasz 'TeamHP')

Masz pogląd na tą całą sprawę z tego pryzmatu, iż zostałeś wyrzucony z Administracji.

To może uzasadnię dlaczego zostałeś wyrzucony?

- ile razy reklamowałeś serwer w porównania do np. Drilera (który robił to kilka razy dziennie)?

- próbowałeś robić namowy w celu wyrzucenia Administratora SQut3ra (tak naprawdę chciałeś wskoczyć na jego miejsce)

Tak więc Drogi Hejterze życzę powodzenia w prowadzeniu własnego serwera (podobno wczoraj miał wystartować?)

Pozdrawiam!

Administracja

Iguna.pl

Tomasz, dlaczego nawet odpowiadając na czyjeś zarzuty musisz w swoim poście umieścić 3/4 nie prawdziwych informacji i kłamać jak głupi? Ja rozumiem że sympatia graczy najważniejsza, ale aż tak kłamać? Wielki head admin ... Pierwsze moje pytanie co do Twojego "wyjaśnienia" - Dlaczego odpowiedziałeś na tylko jeden z moich argumentów, a resztę przemilczałeś, jakby w ogóle ich nie było zasłaniając się tym, że moja składnia pozostawia wiele do życzenia? Wiesz dobrze, że to raczej Twoja morda pozostawia wiele do życzenia . ;)

Jedziemy dalej.

To jest śmieszne - po pierwsze czepiasz się tego, że zbanowałem Twoje multi konto (Tak, HEADADMIN gra na multikoncie, mimo zakazu) za cheaty? W sumie nie jestem pewien czy ono było czyste, bo dobrze wiesz, ze fanq wysłał Ci nodusa i że grasz na nim. :) To był chyba jedyny niesłuszny ban w mojej karierze, no chyba że "niesłusznymi" banami nazywasz takie, na osobach, które lubiłeś i mimo cheatów dawałeś im /pardon. :)

Również kilka razy dziennie, nieraz nawet więcej razy niż w/w kiślu. Nie moja wina że nie jestem robotem i nie siedzę 24/7 przy komputerze, też gdzieś wyjeżdżam, a jak nie ma mnie w domu to nie upne! Z resztą Ty też wyjeżdżałeś, nie reklamowałeś i jakoś nikt o to problemów nie miał, więc proszę Cię skończ z tym bezsensownym argumentem. :)

Ooo a to jest chyba najlepszy argument. Na multi koncie grałem dokładnie tyle samo razy, co reszta administracji. Po zakazie ANI RAZU nie wszedłem na drugie konto, w przeciwieństwie do np Twojego ukochanego moderatora, który ciągle grał na innych kontach. Odnosząc się do multi kont, pamiętasz jak sam zlecałeś członkowi administracji, żeby zakładał drugie konto, dawałeś mu itemy z gm, a potem kazałeś zabijać graczy, którzy mieli lepsze eq? Bo ownili na arenie? To jest wg Ciebie fear?

Czytając ten argument nie mogę ze śmiechu. Ja chciałem wywalenia skutera, bo chciałem wejść na jego miejsce? No to już na prawdę przegiąłeś. Ja nie wiem jak wygląda życie w Twoim wyimaginowanym świecie, ale musi być na prawdę wesołe, skoro masz aż taką wyobraźnię, ale wracając do Twoich "bajko - argumentów" muszę powiedzieć że do Tuwima to Ci jeszcze trochę brakuje. Co do namów - Jeżeli wchodzę na serwer (po wcześniejszym info od gracza) i widze że "admin" skuter spawnuje sobie witchery, po czym szybko wchodzi na vanisha, to nie wiem czy to jest namawianie. Co do tego że chciałem wskoczyć na jego miejsce. To jest na prawdę jedyne wytłumaczenie tej akcji, które potrafił wymyślić ten Twój mały móżdżek? SKUTERA NIKT ZA ADMINISTRACJI NIE LUBIŁ, dlatego że był dwulicowy, nie szło przy nim żadnego słowa powiedzieć, bo od razu dowiadywały się o tym osoby postronne. Nikt nie chciał zająć jego miejsca, wszyscy chcieli tylko, żebyś w końcu wypierdolił tą dwulicową wesz z administracji i nic więcej.

Mam nadzieje, że jeżeli jeszcze chcesz mi odpowiedzieć, to znajdziesz normalne, a nie wyssane z palca argumenty, i ustosunkujesz się do każdej części mojego posta, a nie tylko do jednego zdania.

Pozdrawiam Lochu

Opublikowano

Osób niesłusznie zbanowanych zostało minimum 5 (tyle mam potwierdzonych, nie wiem czy więcej). Reklamowanie było podzielone między Ciebie, a Drilera (Skuter nie musiał, a i tak to robił). Resztę tutaj skłamałeś, sam sobie odpowiedz na to. W dodatku, kto chciałby mieć takiego hejtera w Administracji? (no tak, teraz sam jesteś HeadAdminem na swoim serwerze i fanqa)

Życzę powodzenia w prowadzeniu własnego serwera.

Zauważ tylko, jaki ja jestem kulturalny w stosunku do Ciebie, co nie można powiedzieć o Twoim zachowaniu.

Przemyśl to sobie.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Tomasz, gdybyś był kulturalny, i nie zmyślałbyś, to byś po moim pierwszym zaproszeniu wszedł na TS, ale musiało cie tam ciągnąć 5osób. Po drugie gdzie widzisz jakiekolwiek kłamstwo w moim poście? Zapewne nawet go nie przeczytałeś, tylko wymyśliłes sobie, że skoro ja, albo ktoś inny piszemy coś złego na temat twojego pseudo serwera to muszą to być same kłamstwa. Co do serwera, nie head adminem, tylko adminem. Co do hejtowania. Nie jestem jedyną osobą, która hejtuje ten syf, a ty ponownie powiedziałeś tylko powierzchownie co i jak i nie potrafisz tego rozwinąć, więc od razu wprawne oko zobaczy kto tu ściemnia. Takie "ogólnikowe" pierdolenie jak w twoim poście, to możesz sobie przy spowiedzi robić, a nie do mnie. Reklamowanie było rozdzielone - czyli sam przyznajesz ze reklamowałem, a to że jak mnie nie ma, to nie mogę,.... to nie moja wina. Idąc dalej, jak to powiedziała jedna znana Ci dobrze osoba, jesteś typem człowieka, który musi wszystkim nakladac swoje racje, co widać po tych postach i kłamstwach w nich zawartych. Dodatkowo przytoczę sytuację z budowania mapy, kiedy wbijasz na TS, pieprzysz przez pół godziny coś na temat nart, potem wychodzisz, a po następnym wejściu na TS marudzisz na wszystkich że nic nie jest zrobione. Fajne akcje także były, kiedy wszystkim kazałeś coś robić, a sam siedziałeś sobie i oglądałeś filmiki na youtube, wielki Headadminie....

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...