Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Premium za 15 zł

Dro.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , na alegro jest pełno ofert kupna premium za około 15 zł, co sądzicie o takich kontach ,słyszałem że może to wygasnąć lub można dostać bana, ale koles sprzedający owe premium ma po około 95% pozytywnych komentarzy ,intryguje mnie to ponieważ chce kupić premium i zaoszczędzieć 150 zł było by miło . może sie ktoś wypowiedzieć na ten temat ?, najlepiej ktoś kto miał stycznośc z takim kontem premium .

d9be640dd2673362.png

Opublikowano

Takie konta są po to, jak to mówią, żeby przetestować premium przez 2-3 dni ;]

A tak na serio, masz bardzo małą, ale na prawdę małą szansę, że trafiłbyś na konto, które wytrzyma bez bana 2 tygodnie. Są to prawdopodobnie kody z Rosji, pewnie na dodatek kradzione czy coś takiego. Jeśli jednak nie byłoby zbanowane, to zapewne ten kto sprzedał ci konto, zaraz zabrałby je z powrotem

jeśli jednak chcesz mieć premium na dłużej, polecam kupić ze strony typu:

Keye.pl
czy
Fabrykakluczy.pl

BF3 Premium jest tam za 85.90zł, Jest to o wiele lepsza opcja niż użeranie się z "chwilowymi" kluczami, gdzie tracisz 15zł za grę od 2 dni do tygodnia.

Opublikowano

Takie konta są po to, jak to mówią, żeby przetestować premium przez 2-3 dni ;]

A tak na serio, masz bardzo małą, ale na prawdę małą szansę, że trafiłbyś na konto, które wytrzyma bez bana 2 tygodnie. Są to prawdopodobnie kody z Rosji, pewnie na dodatek kradzione czy coś takiego. Jeśli jednak nie byłoby zbanowane, to zapewne ten kto sprzedał ci konto, zaraz zabrałby je z powrotem

jeśli jednak chcesz mieć premium na dłużej, polecam kupić ze strony typu:

Keye.pl
czy
Fabrykakluczy.pl

BF3 Premium jest tam za 85.90zł, Jest to o wiele lepsza opcja niż użeranie się z "chwilowymi" kluczami, gdzie tracisz 15zł za grę od 2 dni do tygodnia.

A ty kupiłeś na Keye, bo ja kupiłem właśnie na tej stronce i nie wiem czy nie dostane bana. Mam działający klucz już ponad tydzień.

Opublikowano

Tak, kupilem BF'a z keye, w sumie nie tylko to, bo także kilka innych gier i nie mialem zadnego problemu z tego typu serwisami ani z kluczami z nich. Lepiej zawsze kupić z takiej strony i miec pewność (do tego w razie nawet błachego problemu masz pomoc) że dostaniesz pewny i dzialający klucz, niz nie wiadomo co warte 80zl+ z allegro za 15zl

Opublikowano

No tak ale jednak gdyby te konta działały 2-3 dni to nie było by ponad 300 pozytywnych komentarzy do zaledwie 15 negatywów .

d9be640dd2673362.png

Opublikowano

No tak ale jednak gdyby te konta działały 2-3 dni to nie było by ponad 300 pozytywnych komentarzy do zaledwie 15 negatywów .

Zauważ że komentarze dają po 1 dniu nie po 2-3 mówię ci kolega ma racje to jest oszukane

Opublikowano

Morzesz kupić na Origin teraz kosztuje 71 zł.Czyli opłaca kupować na Origin.

ThisIsFan_eune_10_6_logo.png

Opublikowano

Na Originie są teraz kosmiczne promocje, po 40%, podstawkę gry można kupić za 44zł, premium edition za 90, gdzie ja kupowałem za 170. Polecam, najpewniejsze źródło zdecydowanie.

2ql8tpv.gif

Zarzuć +.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...