Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PistoletM1911

MafiaDark

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepszy bedzie elite. Mam ten pistolet na moim inzynierze kupilem w zestawie z mp5. Cudow nie oczekuj. zamiast pistoletu kup boosta na 2 bronie lepiej. jesli koniecznie chcesz miec pistolet to w/g mnie deagle jest duzo lepszy.

@down mechem pistoletu uzywa sie jak skonczy sie ammo w karabinie albo jak wyjebiesz caly magazynek i trzeba typa dobic. To nie ak jak w medyku czy reconie, ze wyciagasz pistol jak ktos sie blisko pojawi, do tego jest smg.

Opublikowano

@UPUP

tak jak pan up napisał u enginiera podstawą jest mieć 2 broń..... przy broniach które teraz są pistolety są troszke słabe .... może na dobicie czy coś ale i tak dla enginiera najlepszym zestawieniem jest AS-VAL na 1 broń ( na mały i średni dystans ta broń jest podobna do famasa choć mu nie dorównuje ) na 2 broń MP5 ( tu też na średni dystans się bardzo dobrze broń spisuje jak i na daleki jest to coś top 5 najlepszych broni na daleki dystans) + rpg bost i mechanik na MASBHUR( czy jak to się zwie) robi wyniki 10k+ na LUZIE na tej mapie enginier dowodzi jaki jest wynik rundy :) pistoletu na swoim enginierze nigdy nie używałem .... z tak małą ilością ammo trudno długo być na bitwie :)

YAY

Opublikowano

M1911 Elite aczkolwiek lepsze MP-443 ELITE od M1911 ELITE

Opublikowano

z tych co napisałeś to oczywiście ELITE (największe obrażenia i najwięcej naboi)

Pomogłem? Daj lajka to nic nie kosztuje :rolleyes: .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...