Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VK-?

mmxxl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

6 VK* Hmmm Powiem o tych 6

1 to VK1602 Leopard który zostanie przeniesiony na V tier i zostanie mu dodane nowe działko. Ten czołg prowadzi do VI tieru (Następującego VK2801) Do którego musisz zbadać 52k expa oraz mieć 940 kasy ;d

2 To VK2801 Niemiecki topowy lekki czołg V/VI Tieru Dobry do scoutowania jeżeli nim graliście wiecie o co mi chodzi. Działo 105mm słaba penetracja ale dobre uszkodzenia.

3 To VK3001H Pierwsza z VK Średnich mianująca dość dobrą zwrotnośćią pancerzem Ale Słabym działem to jakieś 240 uszkodzeń czy tam penetracji nie pamiętam już ale prowadzi do Tigera lub E-50M.

4 To VK3001P Druga z VK Średnich ze słabym pancerzem dobrą zwrotnością ale działem takim jak opisałem wcześniej. Prowadzi ona do Mausa twardej niemieckiej puszki zadającej 390hp i penetracja 175/240

5 To VK3601H Trzecia Z VK Bardziej wytrzymalsza. Prowadzi do E-100 lub VK32Db. Pancerz dość twardy. Mobilność słaba. A działo takie samo jak opisywałem.

6 To VK3002DB Lepsza z Vk Ale z takim samym działem. Lepszym pancerzem tym samym działem. Prowadzi ona do tigera lub E-50M

Więc to są wszystkie VK opisałem je ze swojego łba którego coś pamiętam.

Opublikowano

Powinieneś się kierować tym, w którą linie chcesz iść. Jeśli maus to vk 3001p, jeśli E-100 to vk3601h, jeśli E-50M to vk3001h.

76561198001815076.png
Opublikowano

Dokładnie, ponadto jak weźmiesz 3601H, to będziesz mógł iść w (zapewne) twoją główną linię czyli heavy tanki, oraz w medy. 3001P o ile dobrze pamiętam, prowadzi do heavy jak i do TD (bodaj do Ferdynanda) więc musisz ocenić co będziesz miał ochotę robić, i kupić odpowiadający temu czołg.

Opublikowano

Witam mam problem bo są 3 VK w jednym drzewku . Które najlepsze prosze napisać + i - pojazdów

Zależy od stylu gry który preferujesz jak Xanter napisał czołgu do którego planujesz dojść.

Ogólnie polecam Vk3601H

Opublikowano

Ja polecam VK 3601H.

Od VK'i H będziesz mógł iść w MT i HT.

Droga do E-100 jest cudna.

Droga do Mausa też jest cudna :P

76561198001815076.png
Opublikowano

Droga do Mausa też jest cudna :P

Nie wiem nie grałem xD

Aczkolwiek nie słyszałem o niej nic dobrego ;P

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Nie wiem nie grałem xD

Aczkolwiek nie słyszałem o niej nic dobrego ;P

Też nie słyszałem nic dobrego ale i tak ją zrobiłem. Wbrew pozorom świetne czołgi.

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...