Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GiftCode za SMS Już teraz do kupienia !

GiftCod_Za_SMS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra Kupie. Ale jak będzie coś nie taK to dzwonie na policje. ;) Powiem i że jesteście internetowymi oszustami i oszukujecie młodych i naiwnych ludzi w wieki do 18 lat.

GiftCod_Za_SMS To co mam kupować?

Opublikowano

Ja już próbowałem ich zgłosić :C Policja mówiła, że musiałbym zdobyć więcej osób, bo 11 złotych to mała szkodliwość :C Przynajmniej 25 osób, które też zostały oszukane :C. Wysłałem. Zobaczymy :P

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Up, to wyślij 25sms i po sprawie:) Jeśli fake to na 100% Ci się podwoi suma którą wydałeś.

Twoja reklama tutaj - Pisz na pw xD

Opublikowano

to sprawcie ja bym sprawdził ale nie mam tyle kasy

Ja myśle że to fake i nie podoba mi się linijka że nie przyjmują zwrotów a jak komuś nie będzie działał kod? żadnej reklamacji nic nie ma o tym na stronie

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Wysłałem :) Fake jak nic :D Dostaje się giftcode, który wiecznie się generuje :P Już drugi raz :D. Teoretycznie wiem, że to jest nie możliwe, ale jednemu znajomemu przyszedł :? Swoją drogą to dobry sposób na biznes xD:D

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Chcecie grać w Minecraft Premium ?

Nie ma problemu. Chcecie być pewni?

Jedyna pewna metoda to :

http://minecraft.net/store

Boże... Ogarnijcie

1. Minecraft nie sprzedaje kodów hurtowo

2. Nawet jak by sprzedawał to i tak po 19.95 €

Nie macie około 85 zł ? Nie grajcie na premium proste i logiczne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...